Zatvori
Poslovni Puls
03/10/2018

YouTube lansira novi format reklama i način kako ih mjeriti

YouTube je objavio kako će uskoro ponuditi produžetke na svoje TrueView formate za oglase. Pomoću njih će gledateljima omogućiti pretraživanje ili čak kupovinu bez da napuštaju YouTube platformu, kao i dodavanje tvrtke za istraživanje tržišta IRI u program Google Measurements Partners. Piše AdWeek.

 

Novi alati unutar Google oglasa

Također planiraju uvesti i nove alate unutar Google oglasa ili Display & Video 360 koji će trgovcima omogućiti praćenje uspješnosti njihove marke u stvarnom vremenu putem platforme. Provođenjem beta testiranja ekstenzija omogućit će gledateljima da pretraže lokaciju poduzeća i generiraju bolje kvalificiranu prodaju slanjem detalja o kontaktu putem umetnutih oglasa.

Planirana ažuriranja usluge YouTube-a funkcioniraju slično postojećim značajkama dostupnim u pretraživačkim formatima oglasa zajedno s mrežom za dijeljenje videozapisa. Ona uključuju dva nova mjerila, omogućujući oglašavačima da u trenutku optimiziraju svoje oglasne kampanje, dok su prethodno retroaktivno mogli izvršiti analizu.

Pokretanje započinje tjedan dana nakon što je Google priopćio da je dobivena akreditacija od Vijeća za ocjenu medija (MRC), kao i pokretanje mjernih podataka prilagođenih vidljivosti na platformi. Više o temi.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram