Zatvori
Poslovni Puls
27/09/2018

Početak jeseni donosi nove poslovne prilike

Agencija za regrutiranje Blue Thistle trenutno zapošljava Njegovatelje za rad u Irskoj. Potrebno je prethodno radno iskustvo u njezi starijih osoba, a budući zaposlenici potpisat će ugovor na 12 mjeseci. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 2. listopada.

Blitz-Cinestar najveće je i vodeće društvo za kinoprikazivačke usluge u Hrvatskoj. Traže Voditelja razvoja projekata koji je, između ostalog,  zadužen za ostvarivanje rezultata cjelokupnog projekta izgradnje kina, praćenje i vođenje od početne do završne faze procesa. Detalje provjerite u oglasu na MojPosao i pošaljite prijavu do 5. listopada.

Nexe Grupa iz Našica za ured u Zagrebu zapošljava osobu na poziciji Growth and Development Coordinator. Što poslodavac nudi, a što očekuje od vas, svakako provjerite u oglasu. Prijavu pošaljite najkasnije do 4. listopada.

Procall je tvrtka koja se bavi telefonskom prodajom, anketiranjem i marketinškim aktivnostima na njemačkom govornom području. Pozivaju vas da se pridružite uspješnom timu na poziciji Referenta u pozivnom centru. Ako ste zainteresirani, pošaljite prijavu do 8. listopada.

J.A.M. Group je jedna od vodećih tvrtki u regiji, osnovana 2003. godine čija je glavna grana poslovanja: prijevoz-trgovina-turizam. U potrazi su za Voditeljem odjela prijevoza. Radni zadaci uključuju operativnu administraciju tvrtke, pripremu papira za računovodstvo, logističku potporu te vođenje raznih evidencija i izradu izvještaja. Prijavite se na oglas do 4. listopada.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram