Zatvori
Poslovni Puls
19/09/2018

Sport Fest 2018 – brže, više, jače, bogatije!

Najveći regionalni sajam sporta predstavlja još više sadržaja

Sport Fest, nakon uspješnog zagrebačkog izdanja, u Poreču ove godine donosi niz novosti koji će svim posjetiteljima i sudionicima pružiti još bolje iskustvo i ponuditi dodatne razloge za dolazak. Osim sportskog sajma s velikim brojem izlagača i konferencijom s govornicima koji uključuju Ivicu Kostelića, Davora Rostuhura, Željka Velu i mnoge druge, Sport Fest uvodi i JUMP sportske nagrade te B2B sportske igre.

JUMP nagrade namijenjenje su za pojedince te organizacije u svim društvenim sferama koji svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport. Prvo izdanje nagrade uključuje sljedeće kategorije:

  • Sportski turizam: najbolji primjeri povezivanja turističke ponude sa sportskim aktivnostima u svrhu promocije Republike Hrvatske i zdravog života.
  • Sportska infrastruktura u gradovima: općine, gradovi i županije koji su ulaganjima i razvojem sportske infrastrukture pozitivno utjecali na kvalitetu života svojih građana.
  • Inovacije u sportu: učinkovita primjena novih tehnologija i kreativnih rješenja u radu sa sportašima i klubovima.
  • Društveno odgovorno poslovanje: nagrada za pojedinca, organizaciju ili tvrtku čiji rad potiče na bavljenje sportom za sve pripadnike društva.
  • Sportski marketing: marketinške kampanje u kojima su tvrtke i brendovi kroz uspješnu suradnju sa sportskom zajednicom nadahnuli druge sportaše, navijače i zadobili publiku.
  • Sportski događaji: događanja čiji je naglasak na sport i aktivni način života, a koja su primjeri učinkovite organizacije, kreativnih komunikacija i ostvarenih željenih rezultata.

Prijave za nagrade otvorene su do kraja rujna, a za više detalja posjetite web stranicu Sport Festa.

B2B sportske igre dodatno potvrđuju predanost Sport Festa aktivnom i zdravom načinu života te je svim zainteresiranima omogućeno natjecanje u trčanju, malom nogometu i 3X3 košarci. Za sve sudionike osmišljeni su posebni paketi, nagrade i program koji će uz natjecanje pružiti i dovoljno prilika za povezivanje s drugim profesionalcima iz raznih industrija i fanovima sporta.

Prijave za sudjelovanje moguće su na adresu info@sportfestporec.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram