Zatvori
Poslovni Puls
17/09/2018

Još jedna velika turistička investicija u Lici – u Vrhovinama se gradi Big Bear Plitvice Resort

Na području Ličko-Senjske županije u Općini Vrhovine gradi se Big Bear Plitvice Resort – moderno kamping odmaralište vrijednosti čak 20 milijuna kuna.

 

Iza projekta stoji Ličan Zvonimir Petričević koji završetak projekta i prve turiste očekuje u travnju iduće godine, a već sada u resortu su posao našli domaći ljudi,  vrlo sretni što se s luksuznim turizmom mogu baviti u Lici, a ne negdje na obali ili u inozemstvu. Nit vodilja projekta je svakako zadržati i predstaviti ličku tradiciju kroz vrhunsku ponudu, a ovakva vrsta turizma u svijetu je sve popularnija.

Važno je i za istaknuti kako Ličko-senjska županija nema ovako kvalitetan kamp, te će po najavama kamp u Vrhovinama biti najbolji kamp na širokom području od Plješivice do Jadranskog mora. Važnu potporu u realizaciji je kroz Hamag Bicro dala i Republika Hrvatska.

Punim imenom, Big Bear Camping Resort, na raspolaganju će imati 100 smještajnih jedinica. Od toga će biti 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere. Recepciju, etno dućan, suvenirnicu te vrhunski etno restoran s tradicionalnom ličkom hranom i proizvodima za čak 150 ljudi.

Mobilne kućice opremljeno su moderno te će imati gotovo sve što se nudi u primjerice, jednom apartmanu, uz savršenu nadopunu „robinzonskog“ turizma u netaknutoj prirodi Like.

Blizina Plitvičkih jezera te ostalih prirodnih i povijesnih atrakcija već su odavno mamac za turiste iz čitavog svijeta, koji će obogaćivanje smještajne ponude u još uvijek nedovoljno prepoznatoj Lici sigurno dočekati sa zanimanjem.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram