Danas, da bi ste bili uspješni influenceri na društvenim mrežama s tim morate početi reklo bi se od malih nogu, a poznati roditelji isto ne bi bili na odmet.

 

Tako je reper Wiz Khalifa pomogao svom sinu, Sebastianu, da dosegne internetsku slavu započevši  njegov YouTube kanal, nazvan „Bash’s World“. Sebastianova mama, bivša supruga Wiz Khalife, također je poznata osoba, ona je američki model i glumica Amber Rose.

Prvi video na tom kanalu zove se „Sebastian’s First Day of School“, prikazan je u utorak, a na njemu se može vidjeti kako Khalifa pomaže svom sinu u spremanju za prvi dan vrtića.
Osam i pol minutni video započinje kako Khalifa budi Sebastiana i priprema mu doručak, češlja njegovu kosu i pomaže obući odjeću prije nego krene na autobus.
Video je pogledalo skoro 19 000 ljudi u samo nekoliko sati, a bio je snimljen i editiran od strane Chrisa Cordova, snimatelja iz Los Angelesa. Do utorka poslijepodne, kanal je imao preko 3 000 pretplatnika.

U jednom trenutku snimanja, Sebastian je od tate zatražio čokoladnu tortu za njegov šesti rođendan, pa je lako moguće, ukoliko kanal bude i dalje postizao uspjeh, da ćemo moći vidjeti i taj video.