Zatvori
Poslovni Puls
06/09/2018

Koncert Paula McCartneya s tajne lokacije možete pogledati uživo i besplatno na YouTubeu

Bivši član legendarnih Beatlesa i jedan od najpopularnijih pop glazbenika svih vremena, danas 76-godišnji Paul McCartney, nedavno je izdao novi album naziva Egypt Station i krenuo na svjetsku turneju kojom će ga promovirati. U sklopu turneje ove će subote u New Yorku održati "intimni" koncert na tajnom mjestu, na kojem će izvoditi kako vlastite pjesme s novog i starijih albuma, tako i neke svevremenske hitove Beatlesa – i sve to uz prijenos uživo, prenosi bug.

Za prijenos će se pobrinuti Googleova video platforma YouTube, koja koncert donosi u sklopu svoje kolekcije YouTube Originals. Koncert započinje u subotu u 2:30 sati po hrvatskom vremenu, a bit će ga moguće pratiti putem live streama ovdje:

Sir Paul McCartney ima toplo-hladan odnos s modernim tehnologijama i Internetom. Poznato je kako glazba Beatlesa dugo nije bila dostupna na streaming servisima zbog sporova oko autorskih prava, godinama su parničili s Appleom zbog naziva "Apple", a s druge strane McCartney je surađivao s Microsoftom, sudjelovao u izradi dokumentarca u VR tehnici, a sada, eto, besplatno svira na YouTubeu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram