Zatvori
Poslovni Puls
03/09/2018

Ovog tjedna zapošljavaju: Valiance, PLIVA, Heineken, IntechOpen i ABS Sisak

Tvrtka Valiance započela je svoj put 2016. godine s misijom postati #1 platforma i eSports segmentu. Trenutno zapošljavaju Social Media Managera koji će biti zadužen za sve društvene mreže te raditi na razvoju Twitter, Facebook, Instagram računa i kontinuirano unapređivati komunikaciju i procese. Također, osoba će biti zadužena za kreiranje pozitivne slike branda. Rok prijave na oglas je 6. rujan.

PLIVA je od 2008. godine dio TEVA grupe, jedne od vodećih farmaceutskih tvrtki u svijetu. Poslovanje podržavaju globalni timovi, koji objedinjuju resurse i pridonose unapređenju Tevinog globalnog poslovanja, a to je prilika za rad u dinamičnom i internacionalnom okruženju. Trenutno zapošljavaju Višeg menadžera za nabavu (Logistic sourcing Izrael & APAC regija). Idealan kandidat ima iskustva u nabavi te VSS je inženjerskog ili menadžerskog usmjerenja.

HEINEKEN Hrvatska u Karlovcu zapošljavaju Senior Business Application Specialista koji će biti zadužen za implementaciju novih IT/ Poslovnih projekata, održavati sustav te raditi u svojstvu internog konzultanta za poboljšanje procesa. Idealan kandidat ima sveučilišnu diplomu iz IT-a, analitički pristup i vješt je u rješavanju problema. Detalje pročitajte u oglasu.

Tvrtka IntechOpen, vodeći je svjetski izdavač knjiga otvorenog pristupa i sada zapošljava osobu na poziciji Author Service Manager za rad u Rijeci. Posao obuhvaća komunikaciju s autorima diljem svijeta na dnevnoj bazi te aktivno učenje o znanosti, tehnologiji i medicini. Na ovoj poziciji vas očekuje dinamičan radni dan kroz kontinuiranu potporu izdavačima. Detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

ABS Sisak dio je ABS Steelmaking Group kao dio Danieli Group, a poznati su kao lider u proizvodnji specijalnih čelika koji služe kao sirovina za proizvodnju cijevi i mehaničkih dijelova, najčešće u naftnoj i automobilskoj industriji. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Purchasing and warehouse manager koji bi upravljao procesima nabave uz brigu o kvaliteti i datumima isporuke pod najboljim ekonomskim uvjetima. Detalji se nalaze na MojPosao.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram