Zatvori
Poslovni Puls
23/08/2018

Ako kliknete na ovu glupu reklamu, Snickers vas pita: "Jeste li dobro?"

Zašto bi se uopće trebalo kliknuti na oglas koji vam nudi cijenu jednog Snickersa po cijeni dva?

Ispravan odgovor je samo ili da ste krivo kliknuli ili jednostavno znatiželja zašto to tako piše. No, u Snickersu su uvjereni da je to vjerojatno znak da ste previse gladni i da ne razmišljate ‘’trezveno’’ pa da ima smisla.

Nastavljajući svoje dugogodišnju i vrijednu kampanju ''Kad si gladan nisi svoj'', Snickers i agencija BBDO New York vrte oglase koji će vam omogućiti da dobijete ''jedan po cijeni dva!''.

Naravno, to je loša ponuda te klikom na reklamu gdje vam se u videu obraća stariji čovjek pitajući vas jeste li dobro s obzirom na to da ste kliknuli na tako loš prijedlog, zaista djeluje kao da niste baš najbolje.

 

https://www.youtube.com/watch?v=r-8dU4seqcA

One Snickers For The Price Of Two

Srećom, nakon što saslušate starca u pletenom džemperu koji izražava brigu o vama, dobivate bolju ponudu i tada već reklama djeluje bolje: kupnjom 2 Snickersa ušteđite jedan dolar.

Provokativna ideja i oglas podsjećaju na kampanju Ikee iz 2017. koja je prije nego što vas je poslala na odredišnu stranicu web shopa, pitala pristojno jeste li zaista htjeli kliknuti na oglas ili ste ga slučajno dotakli svojim frustrirajuće masnim palcem.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram