Zatvori
Poslovni Puls
17/08/2018

Iako se ljeto bliži kraju, atraktivnih poslovnih prilika ne nedostaje!

Tvrtka Selk d.d. na hrvatskom tržištu posluje duže od 40 godina sa sjedištem u Kutini. Danas zapošljava više od 800 radnika. Trenutno traže kandidate na sljedećim pozicijama: Maintenance and Infrastructure Engineer, Manufacturing Technology Engineer i Process Technology Engineer. Oglasi su aktivni do 22. kolovoza.

Takko Fashion ima preko 1.850 poslovnica u 16 zemalja te spada u najuspješnije maloprodajne lance u Europi. Trenutno za poslovnice u Bjelovaru, Zadru i Valpovu zapošljavaju Voditelje timova na puno radno vrijeme. Detalje pročitajte u oglasu za posao.

Kopun Grupa je grupacija u hrvatskom vlasništvu, pruža usluge revizije, računovodstva te poreznog i poslovnog savjetovanja. Kontinuirani rast otvara radna mjesta, pa su tako u potrazi za Specijalistom za obračun plaća kojem se nudim prilika za kontinuiran razvoj i rast te ugovor na neodređeno. Pogledajte detalje na MojPosao.

Učilište EU projekti prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom managementu. Trenutno na zahtjevnoj ali izazovnoj poziciji zapošljavaju Voditelja ureda, a prijave traju do 28. kolovoza.

Convergent Media Group širi svoj tim i zapošljava Account Directora čiji će primarni zadatak biti održavanje i stvaranje snažnih veza s klijentima, kreiranje strategija te razvoj i vođenje tima. Idealan kandidat treba biti upoznat sa svim aspektima digitalnog oglašavanja. Ostale detalje pročitajte na MojPosao, a na oglas se možete prijaviti do 27. kolovoza.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram