Zatvori
Poslovni Puls
01/08/2018

Zapošljavaju: Ericsson Nikola Tesla, HPB, Addiko Bank i mnogi drugi

Ericsson Nikola Tesla trenutno zapošljava osobu na poziciji Application Developer. Budući zaposlenik bit će odgovoran za razvoj web i mobilnih poslovnih aplikacija. Dodatne informacije pronađite u oglasu na MojPosao. Rok prijave je 9. kolovoz.

Hotel Lero, prepoznatljiv po višedesetljetnoj tradiciji omiljeno je odredište gostiju dubrovačkog područja. Kako bi i dalje zadržao svoj status kultnog mjesta, traži se Šef kuhinje s formalnim obrazovanjem (završena ugostiteljska škola, dodatno obrazovanje i tečajevi su prednost). Poslodavac osigurava smještaj, razne obuke, a postoji i mogućnost napredovanja. Prijavite se na oglas do 24. kolovoza.

Najveća banka u hrvatskom vlasništvu, Hrvatska poštanska banka, poziva kandidate koji imaju želju i znanje sudjelovati u ostvarenju rekordnih rezultata i stvaranju najbolje hrvatske banke, da se prijave na oglas za radno mjesto Specijalista za zapošljavanje i razvoj zaposlenika. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 5. kolovoza.

British American Tobacco & TDR zapošljavaju Business to Customer Developera za rad u Zagrebu. Idealan kandidat voli novu tehnnologiju, želi doprinijeti industriji, entuzijastična je i proaktivna osoba. Zauzvrat poslodavac nudi rad u velikoj međunarodnoj kompaniji, ulogu u dinamičnom timu, odlične edukacije, konkuretne uvjete rada. Prijavu možete poslati do 15. kolovoza.

Addiko Bank zapošljava Višeg specijalista za razvoj poslovnih sustava. Potrebna je VSS, znanje engleskog jezika, poznavanje MS Office paketa, Moneta, SSTF i Hinis aplikacije te radno iskustvo u odgovarajućim bankarskim područjima. Ostale informacije pronađite u oglasu na MojPosao i pošaljite prijavu najkasnije do 13. kolovoza.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram