Zatvori
Poslovni Puls
31/07/2018

Zlatko Dalić postao brand ambasador Podravke

Predsjednik uprave Podravke Marin Pucar i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić potpisali su Ugovor o suradnji kojom Zlatko Dalić postaje brand ambasador Podravke.

 

Zajedničke vrijednosti - izvrsnost, strast i ustrajnost

„Od danas je Zlatko Dalić ambasador Podravke i ovim Ugovorom o suradnji zajedničkim naporima nastavljamo s promocijom naših proizvoda i brandova i to ne samo na domaćem nego i na internacionalnim tržištima. Podravka i Zlatko Dalić dijele zajedničke vrijednosti, a to su izvrsnost, strast i ustrajnost i ovom suradnjom želimo povezati dva uspješna internacionalna branda te prenijeti našim potrošačima svih uzrasta poruku da se uz mnogo truda i rada u životu mogu ostvariti veliki rezultati. Globalni  uspjeh naših Vatrenih trebamo iskoristiti i kao poticaj i za daljnju promociju hrvatskog gospodarstva na inozemnim tržištima,“ izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora o suradnji predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

Dirnut dočekom koji su mu pripremili Podravkaši, Zlatko Dalić je izjavio: „Podravka i ja dijelimo iste vrijednosti, radimo sa srcem naš posao i borimo se s izazovima ne samo na domaćem nego i na tržištima u svijetu. Ustrajemo u ostvarivanju svojih ciljeva i onda kada je teško te me veseli što svojim angažmanom mogu pomoći Podravki.

 

"Nije samo moj uspjeh nego su tu prvenstveno zaslužni igrači"

Još jednom napominjem, da ovo što smo napravili u Rusiji, nije samo moj uspjeh nego su tu prvenstveno zaslužni igrači koji su dali sve od sebe i koji su svojim zajedništvom, upornošću i prkosom pokazali da se samo tako mogu ostvariti ovakvi rezultati. Nadam se da ćemo to zajedništvo prenijeti i u ostale segmente društva i svi zajedno krenuti naprijed.“

Podravka, kao jedna od vodećih prehrambenih kompanija u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi, već više od 70 godina uspješno odgovara tržišnim izazovima i potrebama potrošača. Ovom suradnjom želi se potaknuti izgradnja svijesti o čuvanju ispravnih vrijednosti i vjernosti hrvatskim proizvodima od malih nogu budući da Podravkin asortiman proizvoda sadrži proizvode za sve dobne skupine potrošača.

Ovim povodom organizirano je i prigodno druženje Podravkinih zaposlenika koji su imali priliku pozdraviti izbornika i čestitati mu na iznimnom rezultatu postignutom na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram