Zatvori
Poslovni Puls
05/07/2018

Otvorene zanimljive radne pozicije! Prijavite se već danas!

I ovog tjedna vam donosimo pregled otvorenih radnih pozicija u suradnji s portalom MojPosao.

Poznajte računovodstvene, financijske i porezne propise? Imate iskustva u izradi financijskih izvještaja, planiranju i izvještavanju? Kopun i Kopun za svog dugogodišnjeg klijenta, tvrtku Teknoxgroup zapošljava Direktora financija i računovodstva. Sve detalje pročitajte u oglasu, a prijaviti se možete do 24. srpnja.

Veleučilište Velika Gorica nastavne programe studija realizira pomoću suvremenih tehnologija kako bi polaznicima osigurali lakše usvajanje znanja potrebnih na današnjem tržištu rada. Trenutno zapošljavaju Voditelja kadrovskih poslova čiji zadatak će biti briga o svim propisima vezanima uz područje radnih odnosa u Veleučilištu. Prijave na oglas traju do 18. srpnja.

PLIVA je od 2008. godine Teva grupe, jedne od vodećih farmaceutskih tvrtki u svijetu. Rad u globalnim timovima daje priliku za rad u dinamičnom, internacionalnom okruženju, a izazovi s kojima se susreću odnose se na ostvarenje zajedničkih ciljeva kojima svi teže. Trenutno zapošljavaju Višeg menadžera za izvještavanje, s VSS ili 300 ECTS bodova u području ekonomije. Prednost imaju kandidati s iskustvom u nabavi i/ili poslovnom izvještavanju. Rok prijave na oglas je 11. srpnja.

Tvrtka Europhone već 10 godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Trenutno zapošljavaju Menadžera za poslovne korisnike koja će svojim profesionalnim pristupom privlačiti nove klijente te pružati podršku postojećim klijentima. Ako znate procijeniti kada trebate na posao obući odijelo, a kada traperice te izvrsno organizirate svoje vrijeme, kandidat ste za ovu poziciju. Prijave traju do 10. srpnja!

Icertias d.o.o., mlada je tvrtka osnovana 2011., ali sa snažnom ekspanzijom na internacionalno tržište te su trenutno prisutni u 40 zemalja na četiri kontinenta. Trenutno zapošljavaju Sales menadžera, a od kandidata se traži srednja stručna sprema te je poželjno radno iskustvo. Prijave traju do 10. srpnja.

Niste pronašli oglas koji odgovara vašim kvalifikacijama? Cjelokupnu ponudu poslova pronađite na MojPosao.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram