Zatvori
Poslovni Puls
24/06/2018

Oko 15,000 posjetitelja na otvaranju Designer Outleta Croatia

Otvorenje premium outleta u Hrvatskoj začinila Severina, a među prvim kupcima bili su Iva Radić, Sandra Bagarić, Andrea Andrassy, Damir Kedžo, Mario Petreković i Zsa Zsa.

Oko 15.000 posjetitelja pridružilo se svečanom otvorenju premium outleta u Hrvatskoj, Designer Outleta Croatia, u četvrtak 21. lipnja. Prilikom rezanja ružičaste vrpce, Severina je pozvala sve posjetitelje da se prepuste čarima kupovine u trgovinama koje nude više od stotinu modnih i lifestyle brandova po outlet cijenama, od 30 % do 70 % nižima u odnosu na preporučene maloprodajne cijene tijekom cijele godine.

U jedinstvenom okruženju i arhitekturi outleta inspiriranoj hrvatskoj regijama, među prvima koji su uživali u kupovini poznata su lica iz hrvatskog javnog života, među kojima i Iva Radić, Sandra Bagarić, Andrea Andrassy, Damir Kedžo, Mario Petreković, mlada glazbenica Zsa Zsa te poznate hrvatske dizajnerice, Đurđica Vorkapić i Ksenija Vrbanić.

Nakon uživanja u posebnim popustima povodom otvorenja koji su išli i do 70 %, a trajat će tijekom prvih tjedana te istraživanja bogate gastronomske ponude outleta, brojni posjetitelji i zaljubljenici u modu pridružili su se besplatnom koncertu Severine. Publika je uživala u premijernoj izvedbi uživo njezine nove balade 'Unaprijed gotovo'.

Zabavne aktivnosti u novootvorenom Designer Outlet Croatia nastavit će se i tijekom vikenda od 22. do 24. lipnja, kada će centar raditi od 10 ujutro do 22 sata, a u njima će moći uživati svi članovi obitelji.

 

Bogata ponuda za sve ukuse i stilove

Zaljubljenici u sport istražili su ponudu Adidasa, Under Armoura, Sport Visiona i Superdryja koji su ih dočekali s velikim popustima. Svim poklonicima casual stila, svidjela se ponuda u trgovini Europa 92 koja nudi brandove poput Mustanga i Levi`sa, dok je Replay donio dašak vrhunskog talijanskog dizajna na ulice novootvorenog outleta.

Muškarce zahtjevnijeg ukusa osvojila je ponuda brandova Joop!, Strellson i Canali u Heraldiju.  Ponuda u Guessu te dućanima Armani Exchange, Sportina i XYZ Outlet s brandovima kao što su Michael Kors, Ugg, Tosca Blu, i Dsquared očarala je brojne posjetiteljice, koje su svoje odjeću kombinirale s obućom u trgovinama Mass Shoes, Guliver i NINE WEST. Užitak kupovine upotpunili su parfumerija Douglas te hrvatski dizajn u Hippy Garden & Xenia Design pop-up trgovini.

 

Kula Lotrščak i dubrovački gradski toranj s pogledom na robnu kuću IKEA Zagreb

U outletu koji se u ovoj fazi proteže na 15.000 metara kvadratnih, svoje je mjesto našla i mala tržnica proizvoda lokalnih poljoprivrednika koja je potaknula interes svih onih koji vode aktivan i zdrav život. Cijeli je outlet izgrađen imajući na umu održivost, a jedinstvenom iskustvu kupovine doprinosi i njegova arhitektura inspirirana hrvatskim regijama. Brojni posjetitelji, istražujući ponudu outleta, zastali su tako pored replike kule Lotrščak i dubrovačkog gradskog tornja, a mogli su prošetati i dalmatinskim kalama.

Designer Outlet Croatia pokrenuli su investitori, IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG te jedan od vodećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping, koji već surađuju na projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Više informacija o novoj destinaciji za kupovinu, kao i bogatoj ponudi, moguće je pronaći na designeroutletcroatia.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram