Zatvori
Taxi Cammeo
Foto: Cammeo
Poslovni Puls
22/06/2018

Cammeo prestaje koristiti taksimetar i postaje prvi taxi prijevoznik sa digitalnom aplikacijom

Najveći hrvatski taksi prijevoznik od danas više ne koristi taksimetar, a evo i što to znači za korisnike taksi usluga.

 

 

Cammeo Grupa, regionalni taksi prijevoznik s više od 10 milijuna prevezenih putnika godišnje, još 2013. godine je predstavio svoju aplikaciju za naručivanje taksi usluge i time pokrenuo digitalnu revoluciju taksi tržišta u Hrvatskoj. Nakon nedavnih promjena zakona i liberalizacije taksi usluga, Cammeo je prvi taksi koji je proširio svoje poslovanje, smanjio cijene (aerodrom - Novi Zagreb već za 75 kuna, odnosno aerodrom - Zagreb već za 100 kuna) i sada je prvi taksi koji prestaje koristiti klasičan taksimetar.

Oni korisnici taksija koji koriste Cammeo aplilaciju, ovu promjenu neće ni osjetiti jer, prilikom naručivanja usluge, prikaže im se predviđena cijena i na kraju vožnje konačna cijena, koja se izda i na računu koji je u istom trenutku fiskaliziran čime je cijena transparentna jer je Cammeov sustav spojen s Poreznom upravom 24 sata na dan!

Za one korisnike koji taksi zaustave na cesti, ili na drugi način pozovu taksi, prije kretanja trebaju reći svoje odredište i eventualna međustajanja. Tada će im vozač, a prije vožnje, reći procijenu vožnje koju pokazuje aplikacija i - ukoliko je cijena prihvatljiva - usluga će se započeti, a aplikacija putem najmodernijih GPS sustava pratiti stvarno “kretanje” brojčanika u aplikaciji.
Cammeo je s ovim promjenama prvi taksi prijevoznik koji koristi aplikaciju za izračun cijene koja je unaprijed poznata korisniku. Također, Cammeova cijene je uvijek ista i najpovoljnija te se ne povećava kada je kiša, gužva ili neka treća okolnost!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram