Zatvori
Poslovni Puls
19/06/2018

Željko i Perica u Rusiju idu - taksijem

Željko i Perica imali su samo jedan san - osjetiti navijačku groznicu svjetskog prvenstva. I zato ove godine idu u Rusiju, i to taksijem, a evo i zašto!

Željko i Perica, životni prijatelji i strastveni navijači Vatrenih, od dječačkog doba sanjali su odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nogometna groznica, rijeke navijača svih nacija, boje i kockice, pjesma i ljubav prema nogometu na svakom koraku su ono što je ovaj dvojac htio iskusiti iz prvog lica. Prošli su zajedno puno toga ali ova godina je njihova godina. Ove godine, Željko i Perica kreću na put u Rusiju!

 


Iako je pred njima put na kojem će proći 10 tisuća kilometara, oni sami kažu: "Za Hrvatsku bi prošli cijeli svijet!"

 


Mnogi su prepoznali njihovu ljubav za Hrvatskom, repkom i nogometom, taj neskriveni žar u očima dok pričaju o svojoj nedosanjanoj želji i avanturi svojeg života - odlasku u Rusiju. Perica, inače vozač taksija, svoj san je ispričao i svojem šefu - a prije nego što je stigao reći još nešto, već je dobio i odgovor: "Ako nemaš svoj automobil i ne znaš kako ćeš u Rusiju, naš taksi ti je na raspolaganju!

 


I tako, jučer u 12 sati - taksimetar je na nuli, a uzbuđenje na maksimumu jer Željko i Perica su krenuli u ostvarenje svojih snova, na put u Rusiju! Na njihovoj ruti su Prag, Gdanjsk, Kalinjingrad, St.Petesburg, Novgograd, Rostov na Donu i - naravno - Moskva jer upravo ondje Hrvatska pobjeđuje u finalu Svjetskog prvenstva, kažu nam pred svoj polazak.

Avanturu Željka i Perice podržali su Cammeo Grupa, Unicredit, Petrol, HT - Hrvatski telekom, Jadransko osiguranje, Euroherc osiguranje, Germania kladionica, RB auto, Modus učilište, Zigg pro i Intercessor.

Fotografije potpisuje Marko Đurin.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram