Zatvori
Poslovni Puls
12/06/2018

Cammeo od sutra i u Splitu

Taxi Cammeo od sutra se vraća u Split, priopćenje tog taxi prijevonzika prenosimo u cijelosti:

 

Najveći hrvatski taksi prijevoznik sutra dolazi u Split! Cammeo će Splićanima biti dostupan tijekom cijele godine po pristupačnim cijenama koje se neće mjenjati. A prva tri dana sve vožnje bit će – na račun Cammea! (od srijede 13.6. od 6h do petka 15.6. u 18h).

„Hvala svima koji su nas posljednje dvije godine zvali i gotovo svakodnevno pitali kada se vraćamo u Split. Sada ponosno najavljujemo – od sutra smo na usluzi Splićanima i više nigdje ne idemo!“, govori Ivan Tomaša, regionalni direktor Cammea za Split. „Dolazimo s novim automobilima i bit ćemo najjeQiniji taksi u Splitu i Dalmaciji s cijenama koje će biti iste cijele godine.

Cijene usluge Cammea:
START 5,00 kn
KILOMETAR 5,00 kn
MINUTA 0,50 kn

Cammeo svojim vozačima u Splitu jamči početnu plaću od 6000 kuna koja će se penjati i do 10.000 kuna! I posao nije sezonski, već stalni jer Cammeo dolazi prvenstveno radi Splićana i kako bi njima ponudio jeftin, dostupan i siguran prijevoz. Do aerodroma za samo 190 kuna.

Cammeo se može naručiti pozivom na broj 021-313-313, ili putem mobilne aplikacije u dva klika. Narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže, jednostavnije, a osim što je taksi moguće platiti iz aplikacije – kroz programe vjernosti vožnje mogu biti još i jeftinije.

Vožnja do aerodroma više neće biti luksuz jer od Splita do aerodroma od sada je moguće i za samo 190 kuna! Dolaskom Cammea u Split, taksi više nije luksuz!

Cammeo u brojkama
10 milijuna putnika
1500 zaposlenih
600 taksi vozila
33 grada
3 države

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram