Zatvori
lebron
Poslovni Puls
05/06/2018

Nike se prisjeća legendarne LeBronove tetovaže u novoj reklami pred NBA finale

POVEZANE OBJAVE:

Osoba koja je najviše vjerovala u LeBronov uspjeh kao NBA igrača i ljudskog bića uopće bio je sam LeBron James.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9-lTuSU5Yv0

Ranije ove godine, James je prikazan na naslovnici Sports Illustrateda s naslovom „The Chosen One“.

Igrač Cleveland Cavaliersa imao je toliko povjerenja u sebe i svoje sposobnosti kao tinejdžer da je 2002. otišao u tattoo salon i na leđima dao istetovirati „Chosen 1“. Ranije te godine, James je prikazan na naslovnici Sports Illustrateda s naslovom „The Chosen One“.

Sada, kada se James priprema igrati svoju osmu uzastopnu utakmicu NBA finala protiv Golden State Warriorsa, Nike ilustrira priču iza legendarne tetovaže u novom spotu „The Tattoo“.

U reklami, koju je izradio Wieden + Kennedy Portland i režirao Hiro Murai, vraćamo se u Las Vegas 2002. kada je James ušao u tattoo salon sa svojim željenim bilješkom napisanom na zgužvanom papiru.

Tattoo umjetnik je izrazio svoju sumnju, ali James nije odustao. Dobio je svoju „Chosen 1“ tetovažu jer je uvijek vjerovao u svoju sposobnost postizanja veličine, na i izvan terena.

Tijekom svoje NBA karijere, James se pojavio u devet NBA finala (uključujući i 2018.) i osvojio tri naslova. Njegova posljednja pobjeda u prvenstvu dogodila se 2016., također protiv Warriorsa.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram