Zatvori
Poslovni Puls
28/05/2018

15 dana do krštenja novog dragulja mediterana – broda MSC Seaview

 

  • Raskošnu svečanost krštenja vodit će TV zvijezda Michelle Hunziker
  • Otkrijte sadržaje ovog novog mega-broda kroz doživljaje međunarodnih zvijezda
  • Ramon Freixa otvorit će prvi restoran na moru na brodu MSC Seaview

 

Ženeva, Švicarska, 25.05.2018. – Kako nas samo 15 dana dijeli od krštenja najnovije perjanice flote MSC Seaview, vodeća kompanija za kružna putovanja u Europi danas je najavila da će Michelle Hunziker voditi ovaj glamurozni događaj koji će se održati Genovi, 09.06.2018. godine. Rođena u Švicarskoj, ova talentirana glumica, TV voditeljica, model i pjevačica uistinu je utjelovljenje međunarodnog duha MSC Cruises-a. Legenda ekrana i kuma svih MSC-ovih brodova još od 2003. godine, Sophia Loren tradicionalno će prerezati vrpcu i imenovati brod. Od ostalih posebnih gostiju na krštenju izdvajamo Lorellu Cuccarini i dječji zbor „Piccolo Coro Dell'Antoniano“ koji su snimili pjesmu „I Can Believe – MSC for UNICEF“ koja će poslužiti kao soundtrack za UNICEF-ovo podizanje svijesti o problemima pothranjenosti na brodovima flote MSC Cruises-a.

Kako bi svi oni koji će svečanost pratiti iz svog doma mogli u potpunosti otkriti što sve MSC Seaview nudi, MSC Cruises je ostvario suradnju s probranom grupom međunarodnih ličnosti i influencera koji će istražiti brod i podijeliti svoja iskustva na društvenim mrežama. Svatko od njih donosi svoj jedinstveni pečat priči o nastanku ovog inovativnog broda, a to su: engleska zvijezda You Tube-a Fun for Louis, talijanski snimatelji The Jackal, njemački gurui životnog stila Maren i Tobias Wolf, španjolski model i glumac Jon Kortajarena te brazilski voditelji i glumci Giovanna Ewbank i André Marques.

MSC Cruises danas je također najavio kako će partnerstvo s nagrađivanim španjolskim chefom Ramonom Freixom rezultirati njegovim otvaranjem prvog restorana na moru, ekskluzivno na brodu MSC Seaview. Ocean Cay by Ramon Freixa je luksuzni riblji restoran koji će ponuditi primamljiv jelovnik s jelima od najsvježijih sastojaka. Tu će se primjerice naći jakobove kapice s iberijskim pršutom, fideuá od kraljevskih rakova, pačji confit i lubin začinjen solju od ružmarina.

Nakon uspješnog pokretanja restorana Asian Market Kitchen chefa Royja Yamaguchija na brodu MSC Seaside, ovaj pan-azijski chef predstavit će svoj drugi restoran u suradnji s MSC Cruises-om, također na brodu MSC Seaview. U tri restorana od kojih svaki ima vlastiti, prepoznatljivi stil i jelovnik, Royjeva jela pripremljena su od svježih namirnica, inspirirana okusima njegovog djetinjstva provedenog na Havajima i u Japanu.

MSC Seaview će ovog ljeta svojim gostima pružiti nezaboravan odmor na krstarenjima zapadnim Mediteranom te predstaviti jedinstveni i drugačiji način uživanja u moru. Uz moderan dizajn, najsuvremeniju tehnologiju, brojne mogućnosti objedovanja, vrhunsku zabavu, nagrađivanu obiteljsku ponudu, elegantan i udoban smještaj, ovaj inovativan brod flote MSC Cruises-a će ukrasti svu pažnju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram