Zatvori
Poslovni Puls
23/05/2018

Instagram uvodi „mute“ opciju

Ako koristite Instagram, mogla bi vas obradovati vijest da Instagram uvodi opciju „mute“.

To bi značilo da ćete ubuduće moći izbjeći prečeste objave fotografija i videa svojih prijatelja, bez da narušite vaše prijateljstvo.

U narednim tjednima, korisnicima će biti omogućeno da sakriju objave i Instagram stories-e osoba koje prate, bez da ih prestanu pratiti i bez da oni budu upućeni u to. Drugim riječima rečeno, njihovi profili neće biti blokirani te ćete ih i dalje pratiti, samo što vam se više neće stalno pokazivati na newsfeedu.

Facebook je to omogućio svojim korisnicima još prije nekoliko godina, a korisnici su bili oduševljeni kada se njegovim primjerom poveo i Snapchat ranije ove godine.

 

Evo kako ćete moći aktivirati opciju „mute“:

Kada vam se pojavi neki sadržaj osobe koju ne biste željeli aktivno pratiti, kliknut ćete na tri točkice u desnom gornjem kutu i odabrati opciju „mute“  koja će se nalaziti ispod opcije „unfollow“.

Ako ćete poželjeti sakriti samo Instagram stories određene osobe, a nastaviti pratiti fotografije moći ćete odabrati i tu opciju na profilu dotične osobe.

Naravno, ako se u jednom trenutku predomislite, uvijek možete isključiti postavku „mute“ na isti način.

 

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram