Zatvori
Poslovni Puls
19/05/2018

Kako su fanovi spasili seriju Timeless Gorana Višnjića i zašto ju toplo preporučujemo

POVEZANE OBJAVE:

Kada je direktor serije Timeless čuo da se serija ipak nastavlja samo 3 dana nakon što mu je javljeno da je otkazana, mislio je da je na emisiji Punkd Ashtona Kutchera. Međutim TV postaja NBC (jedan od najvećih neprijatelja pjevačice Kelly Clarkson (shvatiti ćete uskoro zašto)) je odlučila napraviti nešto što TV postaje rijetko rade, promijeniti svoju odluku i dati Timelessu još jednu sezonu od 10 epizoda. NBC je to odlučio nakon što je ogroman broj TV fanova pokrenuo kampanju za spašavanje svoje omiljene serije pod hashtagom #RenewTimeless

 

Odluka je bila pun pogodak

Ta odluka je bila pun pogodak jer serija je dobila puno bolje kritike za drugu sezonu, gledanost je rasla, a time i ocjena na popularnim stranicama za ocjenjivanje TV sadržaja. Kako je i sam Goran Višnjić istaknuo, u drugoj sezoni ekipa na setu i svo osoblje su već uigrani i to itekako utječe na kvalitetu same serije. Inače naš Goran Višnjić u seriji glumi negativca (žao nam je Gorane moramo to reći, prevelik kill count imaš) relativno razumljivih motiva. Ono što su fanovi serije kritizirali u prvoj sezoni - rupe u logici i scenariju vezanom uz putovanje kroz vrijeme, sada je napokon sjelo na svoje mjesto jer sad znamo zašto se određeni likovi ne sjećaju ili ne mogu sjećati nekih stvari.

 

Zašto preporučujemo da ju pogledate?

Osim što je prepuna jako zanimljiv povijesnih događaja, ova serija mnogo pažnje daje nekim važnim poznatim ličnostima iz znanosti, politike ali i biznisa, pa stoga možete zajedno sa Goranom Višnjićem pokušati ubiti Abrahama Lincolna, hvatati razbojnički par Bonnie&Clyde, biti dio hladnog rata i utrke na mjesec, ali i gledati osnutke i živote neke od najstarijih američkih ali i europskih poduzeća. Jedno od pozitivnijih stvari ove serije je što se tematika ne vrti oko najpopularnijih povijesnih događaja već pokriva i neke jako zanimljive za koje malo nas zapravo zna.

 

Kelly Clarkson jedan je od glavnih voditelja #RenewTimeless kampanje

Popularna američka pjevačica te jedna od prvih super zvijezda American Idola te autorica hitova poput Because of you, Stronger, Breakaway, Since u been gone i mnogih drugih - Kelly Clarkson jedan je od glavnih pokretača kampanje za obnovu serije Timeless. Kelly je toliko aktivna na društvenim mrežama da je postala idol fanova serije, a neki od njenih tweetova su zbilja presmiješni.

Kelly je inače već započela i kampanju za 3. sezonu jer NBC još nije definirao da li snima iduću sezonu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram