Zatvori
Poslovni Puls
18/04/2018

HitIt.Digital - jedinstvena konferencija s humanitarnim karakterom

Već treću godinu zaredom održava se jedinstvena konferencija u Zagrebu - HitIt.Digital. Kao i prethodnih godina organizator konferencije tvrtka Escape pripremila je vrlo zanimljiv program. Prošlih godina na konferenciji se tražila stolica više, pa je ekipa iz Escapea odlučila povećati kapacitet konferencijske dvorane i konferenciju premjestiti u Kraš Auditorium, u dvoranu maksimalnog kapaciteta 370 ljudi.

Cilj je konferencije pokazati što se novo događa u Google AdWordsu i Google Analyticsu

Cilj je konferencije pokazati što se novo događa u Google AdWordsu i Google Analyticsu, a Escape opet dovodi predavača izravno iz Googlea. Ovaj puta osobu koja radi na mjestu Audience Product Specialist – Alessiu Scarpellini koja će u svom predavanju govoriti o rješenjima Google Audience koja vam mogu pomoći da se u vašim kampanja povežete s potencijalnim kupcima na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravom porukom. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Nakon što Alessia završi sa svojim uvodnim predavanjem na pozornici će se redom pojavljivati domaće snage. Davorin Černoga će govoriti o budućnosti digitalnih agencija s obzirom na rastući trend automatizacije digitalnih marketinških kampanja kroz mašinsko učenje i umjetnu inteligenciju. O gorućem problemu digitalnih marketinških kampanja govorit će Ines Srb čija će tema biti offline konverzije i mogu li se izmjeriti pomoću Google Analyticsa. Nešto malo drugačiju primjenu Google Analyticsa pokazat će Igor Jurić na primjeru custom dimenzija i metrika te kako pomoću njih razumjeti interakciju posjetitelja s web stranicom. Poznati Google Analytics Guru Zorin Radovančević i ovaj puta će održati ne samo zanimljivo već i poučno predavanje na temu remarketinga te različitim strategijama kroz Analytics, AdWords i CRM.

Kao i uvijek, šećer na kraju konferencije svojim predavanjem zatvorit će nadaleko poznati Miroslav Varga koji ovo predavanje priprema od zadnje HitIt konferencije, s obzirom na to da teme svojih predavanja uvijek prvo testira. Escape će kao i na prethodnim konferencijama prezentirati svoj Case study. Ovoga puta u suradnji sa Slovenskom turističkom zajednicom za koju su implementirali Google Analytics 360. Alenka Pahor-Žvanut i Zorin Radovančević će vam pokazati primjer Google Analytics 360 u destinacijskom marketingu s naglaskom na segmentaciju, reporting i aktivaciju podataka.

Ponovno je HitIt.Digital humanitarnog karaktera, a suradnju je nastavljena s udrugom Crveni nosovi – klaunovi doktori te se sve kotizacije uplaćuju izravno na račun udruge.

Za sve informacije i prijave na konferenciju kliknite na www.hitit.digital.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram