Zatvori
Tkani billboard
Poslovni Puls
12/04/2018

Prvi ručno tkani billboard ušao u finale prestižnog Festivala globalnih medija

Kampanja za prvi ručno pleteni i tkani billboard s logotipom Coca-Cola brenda ušla je u finale Festivala globalnih medija u Rimu u kategoriji „kreativna upotreba medija“. Ovo je prvi put da je jedna kampanja iz regije ušla u finale ovog prestižnog festivala.

 

Coca-Cola tkani billboard

Kampanja agencije UM Beograd primjer je kako medije koristiti na inovativan i nekonvencionalan način

Kampanja agencije UM Beograd primjer je kako medije koristiti na inovativan i nekonvencionalan način. Upotreba klasičnog kanala oglašavanja kombinirana je s nestandardnim formatom pletenog, odnosno tkanog billboarda, čime je učinkovito povezano tradicionalno i moderno.

"Iako smo s istim klijentom već sudjelovali na različitim regionalnim festivalima, ovo je prvi put da je naš rad zapažen i na svjetskoj razini“ - izjavila je Dubravka Urošević, regionalni account director agencije UM.

„Biti u finalu ovako renomiranog festivala zaista je velika čast, kako za tim koji je bio angažiran na projektu, tako i za cijelu agencijsku mrežu. Iako smo s istim klijentom već sudjelovali na različitim regionalnim festivalima, ovo je prvi put da je naš rad zapažen i na svjetskoj razini“, izjavila je Dubravka Urošević, regionalni account director agencije UM.

Festival globalnih medija među najznačajnijim je manifestacijama medijske industrije. Na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan u Rimu sudjelovat će neki od najpoznatijih predstavnika i stručnjaka iz područja komunikacija, a ugledan žiri dodijelit će nagrade kampanjama koje su na inovativan način koristile različite medijske kanale. Imena pobjednika bit će objavljena na završnoj svečanosti 14. svibnja u Rimu.

Pregled svih radova koji su ušli u finale nalazi se na linku.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram