Zatvori
ZET tramvaj
Poslovni Puls
11/04/2018

Bandić će ukinuti karte od 4 kune

Prošlo je nešto više od godinu dana, predizborna ideja gradonačelnika Zagreba o polusatnoj ZET-ovoj karti za četiri kune uskoro će biti prošlost. Rekao je to Milan Bandić u emisiji Zagrebi po Zagrebu ustvrdivši da su četiri kune, unatoč povećanoj prodaji takvih karata, ZET-u smanjile prihode, javlja HRT.

Cijena će im skočiti na 6, a možda i 8 kuna

Cijena će im skočiti na šest, a možda i na osam kuna. Gradonačelniku je samo važno da je manje od deset:

Ja nisam pogriješio, mislio sam najbolje s četiri kune - ne ide, ići ćemo na šest. Ali to je još uvijek manje od deset. Može se dogodit' da bude osam. Moja ideja će biti šest."

"Karta je bila deset kuna pa smo je smanjili na četiri. Dići ćemo je vjerojatno na šest. To je, još uvijek, četrdeset posto manje od onoga što je bilo. Ja nisam pogriješio, mislio sam najbolje s četiri kune - ne ide, ići ćemo na šest. Ali to je još uvijek manje od deset. Može se dogoditi da bude osam. Moja ideja će biti šest."

"Zagrepčani mogu mirno spavat' što se tiče poskupljenja cijene parkinga. To im je moja poruka jer to neće proć'. Bez obzira, da i dođe do mene, neće proć'."

Osvrnuo se Milan Bandić i na medijske napise o poskupljenju parkirališnih karata:

"Zagrepčani mogu mirno spavat' što se tiče poskupljenja cijene parkinga. To im je moja poruka jer to neće proć'. Bez obzira, da i dođe do mene, neće proć'."

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram