Zatvori
Duolingo
Poslovni Puls
10/04/2018

Popularna aplikacija za učenje jezika Duolingo sada još bolja

Jeste li čuli za Duolingo? Ako niste svakako bi trebali. Duolingo je popularna web stranica odnosno aplikacija za učenje stranih jezika. Sami naziv potiče od osnovne ideje učenja- odaberete jedan strani i jedan sebi poznati jezik kao osnovu preko kojeg ćete taj strani jezik učiti.

Brz i zabavan način za učenje jezika

Ova aplikacija ima dobro razrađen sustav bodovanja koji vas neprestano motivira za daljnjim učenjem. Tu ulazi sustav bodovanja izvršenih zadataka pomoću kojih dosežete odgovarajuće levele znanja, skupljanje virtualnih valuta kojima možete svašta kupovati (dodatne kvizove, nove zanimljive lekcije i brojne druge opcije) te brojač “fluentnosti jezika” čiji će vas rast posebno motivirati. Osim toga, bit ćete i nagrađeni ukoliko održite kontinuitet učenja bez preskakanja dana.

Napkon update za naprednije korisnike

Danas je izbačen novi update nazvan Crown Levels koji bi za svaku razinu tečaja stranog jezika trebao osigurati naprednije lekcije. Uz novi update dolaze i novi tipovi vještina poput fonetike, čitanja i slušanja s razumijevanjem.

S Crown Levels-om Duolingo sada nudi pet razina težine za korisnike koji žele usvojiti zahtjevnije riječi i fraze. Vještine u Crown Levels-u su rangirane od 1 do 5, a svaka razina može sadržavati između 4 i 40 sesija prije prelaska na sljedeću razinu. Korisnici će sada imati mogućnost zadržati se na usavršavanju vještine prije nego što pređu na novu vještinu ili završiti cijeli tečaj i onda se vratiti na određenu vještinu i težu sesiju.

Duolingo je izjavio da im je cilj dodati sadržaje koji će predstavljati izazov za one korisnike koji se osjećaju da su dosegli plato na aplikaciji.  Aplikacija pritom zadržava osnovne elemente koji koriste polaznicima koji su tek krenuli učiti strane jezike i žele usputno usvojiti poneku novu jezičnu vještinu. Crown Levels prolazi kroz testiranja u posljednjih nekoliko mjeseci i kako stoje stvari, dojmovi korisnika na Duolingo forumima su za sada podvojeni. 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram