Zatvori
Poslovni Puls
04/04/2018

Rijeka domaćin najveće Inspire Me konferencije

Inspire Me u Rijeci imat će tri sesije: govori, radionice, pokreni posao i karijeru. Okupit će 30 govornika i predavača50 kompanija i poduzetnika, a održat će se i 8 specijaliziranih radionica.

Ovo će biti najveća konferencija do sada, pa će sudionici moći i naučiti kako programirati, doznati sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.

Na Inspire Me u Rijeci dolaze brojni poznati govornici i predavači: Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Caffea, Ivana Mišerić, voditeljica, Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds Design Studia, Dušan Bučan, glumac, Sandi Chiavalon, svjetski poznat proizvođač maslinovog ulja, Dino Dedić, CRANE, Ivana Berišić, vlasnica portala poduzetna.com, Mihovil Španja, proslavljeni paraolimpijac, Kristijan Rotim, Knapp studio, Filip Trezner, Izvan fokusa, Filip Jakovac…Organizatori najavljuju još brojna poznata imena iz svijeta poduzetništva, marketinga, novinarstva, književnosti, tehnologije, znanosti…

U sklopu konferencije održat će se dva panela iz područja poduzetništva i turizma koji će okupiti poznate stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i sa najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima.

Domaćin Inspire Me u Rijeci 20. travnja biti će Ekonomski fakultet u Rijeci, a konferencija se održava u organizaciji Start-Up udruge, portala eCroatia.infoEkonomskog fakulteta u Rijeci i Centra za karijere EFRI.

Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati  inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na portalu inspireme.hr te facebook stranicama. Early bird ulaznice su u prodaji do 06.04., a dostupne su preko linka.

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova - Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, a sudjelovalo je 2.350 sudionika. Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković. Govori se mogu pogledati na You Tube stranici konferencije.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram