Zatvori
Poslovni Puls
03/04/2018

Musk se našalio bankrotom Tesle. Pogledajte koliko uspješno!

Sprdajući se s prognozama kako Teslu čeka bankrot, Elon Musk objavio je na Twitteru kako je kompanija bankrotirala izazvavši brojne reakcije.

 

Prije nekoliko dana pisali smo kako je menadžer američkog investicijskog fonda John Thompson upozororio kako bi Tesla mogla bankrotirati ukoliko nešto značajno ne promijeni u svom poslovanju. Teslin osnivač Elon Musk iskoristio je prvi travnja kako bi se našalio na tu temu.

Najprije je tvitao kako ima važne vijesti za objaviti unutar nekoliko sati. Uslijedio je niz tvitova u kojima tvrdi kako je njegova tvrtka bankrotirala.

 

 

Naveo je kako su "usprkos intenzivnim naporima prikupljanja novca, uključujući i očajničku masovnu prodaju uskršnjih jaja, na žalost prisiljeni obavijestiti kako je Tesla potpuno i totalno bankrotirala. Toliko da ne možete vjerovati."

Niz objava završio je s fotografijom samog sebe, uz tekst: "Elon je pronađen u nesvijesti pored Tesle Modela 3, okružen bocama 'Teslaquille', s tragovima suza još uvijek vidljivim na njegovim obrazima."

 

 

 

Bankrot unutar četiri mjeseca

Čine se da investitiori nisu najbolje shvatili šalu pa je nakon njegovih objava na Twitteru vrijednost Teslinih dionica pala.

O potencijalnom bankrotu Tesle pričalo se još krajem prošle godine. Agencija Moody's snizila je tijekom proteklog tjedna procjenu kreditnog rejtinga te tvrtke s B2 na B3 zbog problema s proizvodnjom Modela 3.

 

Ne ide mu na zemlji, ali mu je krenulo dobro u svemiru

S druge strane Muskova kompanija SpaceX uspjela je dobiti veliki ugovor s državom i sad je predvodnik putovanja u svemir. Nedavno su uspješno lansirali raketu Falcon 9.

 

Da li vam se svidjela njegova šala? 🙂

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram