Zatvori
Poslovni Puls
25/03/2018

Manchester City ima sjajnu reklamu s plemenitim ciljem

Manchester City pokušaje ohrabriti lijepši spol da se počne aktivnije baviti nogometom.

Naime klub je pokrenuo inicijativu u kojoj će pokloniti 2000 lopti preko hashtag kampanje #SameGoals (Jednaki golovi) svim curama koje uploadaju video kako zabijaju gol, nebitno bilo to na uktamici, u parku ili u dnevnom boravku. Svaka poslana snimka neke obrane ili gola donosi pošiljatelju "limited edition" loptu rezerviranu samo za kampanju.

 

"Moja prva sjećanja na nogomet su udaranje lopte na igralištu. Stvarno možete igrati bilo gdje kad jednom imate loptu, zbog čega je ova inicijativa baš uzbudljiva."

Kapetnica ženske ekipe Manchester Citya, Steph Houghton: "Moja prva sjećanja na nogomet su udaranje lopte na igralištu. Stvarno možete igrati bilo gdje kad jednom imate loptu, zbog čega je ova inicijativa baš uzbudljiva. Dajemo priliku curama da one daju priliku nogometu i loptu kako bi mogle nastaviti vježbati.

"Nadahnjivanje nove generacije igrača je važno za nas kao tim, bila bi čast da nas netko smatra uzorima, a nadamo se da ono što radimo danas može napraviti razliku. Sve počinje s loptom i odatle je sve moguće. "
"Manchester City ima dugogodišnju predanost povećanju broja djevojaka u nogometu i kada smo 2014. ponovno pokrenuli žensku momčad, razvoj mladih bio je jedan od naših ključnih ciljeva."

Gavin Makel, voditeljica ženskog nogometa, dodala je: "Pokretanjem #samegoalsa želimo osigurati da djevojke imaju pristup onome što im je potrebno za svakodnevno vježbanje i da im pokažemo da i one mogu sanjati da će jednoga dana oblačiti taj nebesko plavi dres i postati profesionalne nogometašice."
TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram