Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2018

Imate projekt u kulturi i treba vam 10 000 kuna? Prijavite se na FUL KULTURNO do 1. travnja

FUL KULTURNO projekt održan tijekom ovogodišnjeg Interlibera iznjedrio je poseban natječaj čija je svrha promocija pisane riječi.

Ful kulturno program nastao je pod okriljem stručnog magazina Brend kultura, podržanog od organizacije Superbrands Hrvatska, a prvi puta je održan na Interliberu 2017-e.
Natječaj FUL KULTURNO nagrađuje najbolje brendirani niskobudžetni događaj u kulturi, a koji se odnosi na promociju pisane riječi.

 Prijaviti se putem online obrasca mogu: promocije, predstavljanja, festivali, izdvojena događanja u kojima postoji otvoren prostor za povećanje aktivnosti brendiranja. Važan je preduvjet pritom budžetni prag do 30.000,00 kuna uložen u organizaciju i provedbu prijavljenog projekta te činjenica da je projekt barem jednom održan.

Cjelokupni je natječaj najavljen tijekom Interlibera na Ful kulturno punktu, i traje do 1. travnja 2018. godine. Nakon izglasavanja stručnog žirija, natječaj će iznjedriti 5 finalista i pobjednika koji zaslužuje statuu FUL KULTURNO i nagradu od 10.000,00 kuna.

Članice žirija su: Sanja Rocco, voditeljica studija Menadžment i produkcija u kulturi, POSLOVNO VELEUČILIŠTE ZAGREB; Romana Lekić, pomoćnica dekana Visoke škole za komunikacijski i turistički menadžment „Edward Bernays“, Sandra Pocrnić Mlakar, urednica i vlasnica izdavačke kuće Beletra, Alis Marić, blogerica i influenserica te Lea Brezar, CEO Dhar media/Superbrands Hrvatska i Slovenija.

“U struci je poznato da brendirati možete bilo koji proizvod pa čak i s manjim budžetom. Novo vrijeme nosi nove trendove, a time se smanjuju i troškovi ulaganja u oglašavanje. Otvoreni su novi kanali komunikacije – društvene mreže koje omogućavaju da u kratko vrijeme dođete do značajnog broja posjetitelja ili kupaca usluga, a dobre priče s kulturne književne scene lako pokrenu emocije tržišta. Superbrands Hrvatska, nezavisni autoritet za brending ovim iskorakom u kulturu pokazuje kako je vrijeme da se i manjim igračima omogući veliki prostor pa tako ova nagrada znači priznanje struke s obzirom na kriterije u brendiranju koja ona postavlja.” – izjavljuje Lea Brezar, CEO Dhar medie i Superbrands Hrvatska i Slovenija.

Sve informacije o natječaju i projektu FUL KULTURNO dostupne su na linku: http://www.fulkulturno.com/nagrada/.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram