Zatvori
Poslovni Puls
18/03/2018

Karijere, poduzetništvo i vrhunski govornici: Bliži se Inspire Me konferencija u Puli

Konferencija u Puli imati će čak tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50-ak kompanija i poduzetnika.

Na Inspire Me u Pulu dolaze: Ivan Šarić, komičar, Dušan Bučan, glumac, Marijan Palić, direktor marketinga vodeće regionalne škole COTRUGLI Business School,  Morena Milevoj, pokretačica Brendaonice, Hrvoje Škurla, vlasnik Pink moon agencije, Marko Lončar, jedan od naših najpoznatijih fitness trenera, Hassan Abdelghani, umjetnički fotograf, Dejan Nemčić, poznati humanitarac i pokretač međunarodnih projekata “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”, Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijara modne agencije, Marko Bolković, pokretač Visualia festival, Mladen Draguzet, vlasnik Istra Adventure, Tanja Miličić, Pula Film Festival, Darko Legin, Glavani Park, Massimo Piutti, direktor kampa Mon Perina, Rita Fernetich, San Rocco...Organizatori najavljuju još brojne govornike i predavače.

Posebnost ove konferencije u Puli biti će najveći networking program u Istri u kojem će sudjelovati velik broj poduzetnika. Biti će zastupljene sve djelatnosti s naglaskom na turizam, IT, marketing, financije i OPGove. Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Također, moći će saznati informacije o mogućnostima financiranja pokretanja i širenja poslovanja kroz različite nacionalne i EU natječaje koje će prestaviti IDA, OK i HBOR.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u dvije ekskluzivne radionice: Brendaonici Morene Milevoj u kojoj će biti riječi o osobnom brendiranju i društvenim mrežama, te fitness radionici Marka Lončara, u kojoj će sudionici imati priliku izraditi svoj plan vježbi i prehrane. U sklopu konferencije održat će se dva panela iz event managementa i turizma koji će okupiti najpoznatije stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

Domaćin Inspire Me u Puli 24. ožujka biti će Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, a konferencija se održava u organizaciji Start-Up udrugeportala eIstre i Istarske razvojne agencije. Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Zbog vrhunskih predavača, odlične atmosfere, networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, novinara i dr., koji će podijeliti svoja životna i poslovna iskustva. Održat će se i specijalizirane radionice, u kojima će profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, IT, event menadžmenta, lifestylea, fitnessa, prehrane…

U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i sa najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima i 360 fotografiji.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na webu https://www.inspiremekonferencija.com te facebook stranicama. Ulaznice su u prodaji do 21.03., a dostupne su preko linka.

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru. Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Hermes Arriaga…Njihove govore možete pogledati na YouTube kanalu konferencije.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram