Zatvori
Poslovni Puls
07/03/2018

Svjetska nagrada za rebranding u rukama agencije Fabular

Nagrađen rebranding IT tvrtki – Q i Omnizon Networksu društvu Siemensa i Hewlett Packard Enterprisea.

 

Zagrebačka branding agencija Fabular osvojila je najprestižniju svjetsku nagradu u području rebradinga, REBRAND 100® Global Awards. Njihova dva projekta rebrandinga dviju IT tvrtki tako su se našli u društvu svjetski poznatih brendova, poput Siemensa, Tupperwarea, Cadillaca i Hewlett Packard Enterprisea. Ovom nagradom, jedina specijalizirana agencija za branding u regiji, parirala je internacionalnim branding agencijama -  Future Brandu, Sigel+Galeu, Interbrandu i Principalsu.

„Iako je ovo već jedanaesto priznanje našem timu brand konzultanata, a prvi put kao agenciji Fabular, sretni smo i ponosni jer se nalazimo u društvu internacionalnih brand agencija. Dva predivna projekta uvrštena su u top 100 i to nam je motivacija da i dalje stvaramo nezaboravne branding priče koje potiču stvaranje pozitivnih promjena. Ove godine bila sam i članica žirija REBRAND 100® Global Awards. Kao direktorica male agencije, biti u društvu s eminentnim stručnjacima iz cijelog svijeta velika je čast.“- izjavila je Anja Bauer Minkara, direktorica brand strategije i kreativna direktorica Fabulara.

Nagradu Distinction osvojili su za rebranding Q-a, jedne od najbrže rastućih IT tvrtki u Srednjoj Europi s uredima u Zagrebu, Belfastu, Oslu, Parizu i Los Angelesu. Iako je tvrtka ostvarivala vrhunske rezultate, brand nije bio razumljiv pa su stručnjaci iz Fabulara dali značenje cjelokupnom brendu. Uzevši u obzir Q-ove snage - stručnost i iskustvo njihovih stručnjaka koji imaju odgovore i na najteža pitanja, kreiran je slogan “Whatever the Q, we got the A”.

 

 

Druga nagrada, Merit, dodijeljena im je za projekt rebrandinga tvrtke Redok, jednog od vodećih posrednika u razmjeni elektroničkih dokumenata u jugoistočnoj Europi. Staro ime brenda nije imalo značenje, a zbog nedovoljno snažnog i relevantnog imidža nisu dopirali do ciljne skupine. Fabularovi konzultanti inspiraciju su pronašli u CEO-u tvrtke i njegovom “nothingisimpossible” stavu. Stoga se branda bazira na stvaranju osjećaja snage, svemoći (lat. omnipotens) i bivanja “u zoni”, pa je tako nastalo novo ime brenda Omnizon Networks, s potpisom "Mission possible".

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram