Zatvori
Poslovni Puls
24/02/2018

Maistra traži zaposlenike za cjelogodišnji rad u najboljim rovinjskim hotelima

Na tragu prošlogodišnje iznimno uspješne inicijative s namjenom pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog kadra, Maistra i ove godine organizira Dan otvorenih intervjua. U srijedu, 28. veljače, od 11 do 18 sati, u hotelu Lone u Rovinju svi zainteresirani za rad u najboljim rovinjskim hotelima, imat će priliku razgovarati s predstavnicima Maistre te priložiti svoj životopis.

Dan otvorenih intervjua jedinstvena je prilika za sve proaktivne i ambiciozne osobe u potrazi za poslom i razvojem karijere u turizmu. Omogućuje potencijalnim zaposlenicima da iz prve ruke, kroz razgovor s predstavnicima hotela različitih profila zanimanja, dobiju potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom radnom mjestu (recepcija, domaćinstvo, kuhinja, restoran, animacija…). Kandidati će potom proći selekcijski postupak Mastrinih stručnjaka. Ukoliko zadovolje i postanu dio Maistrinog tima, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic te nezamjenjivo iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju kao i mogućnost daljnjeg napredovanja. Oni najbolji imat će prilike raditi i u novom Grand Park Hotel Rovinj čije se otvorenje očekuje u ovoj godini.

Na razini tvrtke, u Maistri će ove godine ukupno biti zaposleno oko 2.700 djelatnika. U odnosu na prošlu godinu to je 200 dodatnih radnih mjesta što je u skladu sa sve većim obimom posla u predsezoni ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u novom Grand Park Hotel Rovinj. Iako najveći broj djelatnika dolazi upravo iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je isti potreban. Jednako tako, zaposlenici imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno  regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada  i solidarna pomoć.

Tijekom cijele godine tvrtka provodi programe kojima se omogućuje dodatan razvoj za sve kategorije zaposlenika, od menadžmenta do sezonaca te na taj način potiče stalan razvoj u stručnim znanjima, komunikacijskim, prodajnim i upravljačkim vještinama kao i sve oblike osobnog rasta i razvoja. „Naša tržišna pozicija i prepoznatljivost rezultat su kvalitete i zalaganja naših zaposlenika što nas dodatno potiče da iz godine u godinu sve veći broj djelatnika educiramo kroz različite programe. Nudimo im aktivno sudjelovanje u programima osposobljavanja, koji između ostalog uključuju učenje stranih jezika, stručna usavršavanja za sommeliere i bariste;  unaprjeđenje znanja na području upravljanja hranom i pićem, upravljanje domaćinstvom, poslovna akademija, prodajna akademija, MAIstart program pripravništva ... ove godine smo pokrenuli i kulinarski program Good Food Academy, za naše a la carte kuhare u trajanju od tri tjedna“, objašnjava Tina Turk Lupieri, direktorica ljudskih potencijala u Maistri.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram