Zatvori
Marijan Palić
24/02/2018

KFC se ispričao zbog nedostatka piletine: "FCK, We're Sorry"

Zanimljiv se slučaj dogodio popularnom restoranu brze hrane, KFC-u. Restoran poznat po piletini ostao je na čak 900 lokacija upravo bez piletine.

Umjesto da se skrivaju kao što mnogi i rade, sve su okrenuli na kreativu i šalu te promijenili redoslijed slova u svom imenu te napisali "FCK, We're Sorry".

Što se dogodilo? DHL je postao novi pružatelj usluga dostave, a prilikom preuzimanja došlo je do nekih pogrešaka i gotovo 900 lokacija KFC-ovih restorana ostalo je bez piletine. Mnogi su fanovi na društvenim mrežama negativno reagirali, a čak su zvali i policiju (ne, nije šala).

https://twitter.com/GMPWhitefield/status/966067402013364225

Zbog cijele situacije, KFC je kreirao i web stranicu na kojoj su upućivali na lokacije na kojima su otvoreni restorani. Kako javlja BBC, danas se sve vratilo u normalu i oko 700 restorana ponovno je otvoreno.

https://twitter.com/__MichaelMartin/status/966076725867270154

Najbolji potez KFC je napravio kada se ispričao s oglasima na A4 stranici u novinama The Sun i Metro, s tekstom: "FCK, We're Sorry"

Isprika je privukla veliku pažnju u medijima i na društvenim mrežama diljem svijeta, a i fanovi su odmah bolje reagirali te ublažili negativne reakcije koje su bile na društvenim mrežama na samom početku.

KFC je uspio okrenuti negativnu situaciju u svoju korist, a usput dobiti i puno besplatnog medijskog prostora. Kako se vama sviđa ovakva reakcija KFC-a?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram