Zatvori
Poslovni Puls
21/02/2018

Otvorene prijave za Sarajevo Business Bridge Awards 2018

Sarajevo Business Forum (SBF), vodeća investicijska konferencija u jugoistočnoj Europi, 25. travnja dodijelit će prestižna priznanja Sarajevo Business Bridge Awards tvrtkama i pojedincima koji su svojim radom, inovativnim idejama i zapošljavanjem mladih doprinijeli razvoju poduzetništva i investicijske klime u regiji.

Ovisno o kvaliteti pristiglih prijava, planirano je nagrade dodijeliti u 6 kategorija i to New Business of the Year (Nova tvrtka godine), Business of the Year (Tvrtka godine), Entrepreneur of the Year (Poduzetnik godine), Youth Employer of the Year (Nagrada za zapošljavanje mladih), Social impact Award (Nagrada za utjecaj na društvo) te Innovator of the Year (Tvrtka-inovator godine). Prošle godine dobitnici iz Hrvatske bili su MSAN Grupa koja je osvojila nagrade Youth Employer of the Year, dok je jedan od članova žirija bio bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić.

Nagrade SBF-a dobitnicima će biti uručene na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH tijekom prvog dana devetog po redu Sarajevo Business Foruma u prisutnosti svjetskih i regionalnih političkih i biznis lidera.

„Svrha Sarajevo Business Foruma je izgradnja boljeg poslovnog okruženja u regiji. Naša misija je razvoj poduzetništva jer samo povezivanjem i razvojem tržišta, otvaranjem novih tvrtki i zapošljavanjem mladih ljudi možemo izazvati pozitivne promjene u društvu“, izjavio je Amer Bukvić, direktor BBI banke, naglašavajući da je natječaj za nagrade otvoren za tvrtke i pojedince iz regije koji su pokazali izvanredne rezultate u poslovanju i čiji rad je ostvario pozitivan utjecaj na društvo u kojem djeluju.

Već devetu godinu zaredom Sarajevo Business Forum tradicionalno organizira BBI banka u suradnji s Islamic Development Bank Group (IDB). Pokrovitelj devetog SBF-a je predsjedništvo BiH uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, Vijeća ministara, entitetskih i kantonalnih vlada, Vanjskotrgovinske komore BiH i Privrednih komora Federacije BiH i Republike Srpske, te brojnih tvrtki u BiH.

Prošle godine, ove prestižne nagrade dodijeljene su istaknutim pojedincima i kompanijama iz regije.   Nagradu za doprinos društvu dobila je „Hastor“ fondacija, MSAN Grupa dobitnik je nagrade za zapošljavanje mladih, inovator godine u 2017. je Gorenje Grupa, a nova tvrtka godine za 2017. bio je HUB 387 Sarajevo. Za tvrtku 2017. godine, stručni žiri izabrao je tvrtku HIFA Group.

Prijave za SBF otvorene su putem stranice: http://sarajevobusinessforum.com/awards

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram