Zatvori
Poslovni Puls
30/01/2018

Combis osigurao najviši VMware partnerski status

Zbog inovativnih projekata, stručnosti dokazane mnogobrojnim certifikatima, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj postao je VMware Premier Partner.

Combis, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj osigurao je najviši status partnerstva jednog od vodećih svjetskih pružatelja virtualizacije - tvrtkom VMware.

VMware Premium Partner status stječe se radom na certifikaciji i stručnosti inženjera te realizacijom projekata na VMware tehnologiji.

"Combis se bavi virtualizacijskim tehnologijama više od 15 godina, stavili smo big-bet na tu granu IT-a i bili smo u pravu. Prvi korak u značajnoj primjeni virtualizacijskih tehnologija bila je transformacija fizičkog podatkovnog centra u virtualni, nakon kojeg je došlo novo razdoblje temeljeno također  na virtualizaciji – takozvana Cloud era. Sada smo prepoznali novi, disruptivni trend kojeg donosi virtualizacija - softverski definirani podatkovni centar i odlučili se na odvažan korak u tom smjeru", istaknuo je Igor Dužević, tehnički direktor Sektora sistemske integracije u Combisu.

Softverski definirani podatkovni centri, odnosno SDDC (Software Defined Data Center) tehnologija razbija dosadašnju paradigmu poimanja podatkovnog centra koji se gradi u silosima te sve svodi na softverski upravljanu razinu. Software Defined Networking model omogućuje implementaciju kritičnih mrežnih servisa neovisno o infrastrukturi, pay as you grow model te znatno sigurniju arhitekturu u podatkovnom centru.

"Stjecanje najvišeg partnerskog statusa potvrda je COMBISovih kompetencija u domeni prodaje i implementacije najsloženijih VMware virtualizacijskih rješenja. Partnerstvo s Combisom kao jednim od vodećih sistem integratora u Hrvatskoj jamstvo je daljnjeg pozitivnog trenda digitalne transformacije krajnjih korisnika na domaćem i regionalnom IT tržištu", komentirao je Ivo Sladoljev, regionalni menadžer VMwarea za Srednju Europu.

Prošle godine Combis je realizirao više velikih projekata iz domene SDDC tehnologije koje će predstaviti na nadolazećim događanjima, kao što su Combis Technology Day i Combis konferencija.

"Combis je na domaćem tržištu etabliran kao liderska kompanija u području virtualizacije. Dosad je uvjerljivo dominirao na polju virtualizacije desktopa i aplikacija, a sada je učinio iskorak i na ostale grane virtualizacije. Kroz inovativne i zahtjevne SDDC projekte zajedno s korisnicima koji su prepoznali vrijednost naprednih podatkovnih centara u poslovanju, ostvarili smo izuzetan rezultat u ovom segmentu kroz 2017. godinu, a portfelj Combisa učinili jedinstvenim na tržištu", zaključio je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram