Zatvori
Poslovni Puls
28/01/2018

Glasine da će Elon Musk kreirati zombi apokalipsu kako bi pospješio prodaju svog bacača plamena vjerojatno su netočne

U Svakom slučaju Elon Musk je počeo primati narudžbe i kupci su već naručili tisuće komada kao da se zombi apokalipsa stvarno sprema.

Bacač plamena uključuje "jamstvo" da će "oživjeti bilo koji party" te je "najsigurniji bacač plamena na svijetu", u slučaju da ste bili zabrinuti (vjerojatno niste, kao što je to inače slučaj kad se naručuje nešto preko interneta, a pogotovo kada je u pitanju bacač plamena).

Cijena u iznosu od 500 USD ne uključuje poreze i dostavu. Tvrtka Boring također prodaje aparat za gašenje požara, koji košta 30 dolara. Tvrtka zna jako dobro kako zadržati fokus svojih kupaca na sebi.

Musk's Boring Company doslovno je tvrtka usredotočena na kopanje tunela, ali čini se da će biti tako još neko vrijeme prije nego što ostvare nekakve prihode ili značajnije rezultate. Za financiranje nekakvih većih projekta, prodaja čudnih stvari s logotipom  za sada se čini kao pristojan plan.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram