Zatvori
Poslovni Puls
21/06/2017

Godišnji odmor i posao – spojite ugodno s korisnim

Već ovog ljeta možete uživati na godišnjem odmoru i trenutku kada Vama odgovara jednostavno provjeriti da li se svi zadaci i aktivnosti na poslu odvijaju prema planu...

Uz softCRM aplikaciju tvrtke Sofwise i jutarnju kavu na svom prijenosnom računalu možete provjeriti da li je Ana odradila dodijeljen zadatak, kako je završila Markova prezentacija potencijalnom klijentu, koliko ponuda je izrađeno, da li je odrađena isporuka proizvoda i dr.

Sve što Vam je potrebno je internet veza i prijenosno računalo (laptop, tablet). Aplikacija softCRM se ne instalira na računalo već joj se može pristupiti putem internet adrese i to s bilo kojeg računala, potrebni su Vam samo korisnički podaci i lozinka.

Neovisnost o lokaciji, vremenu ali i drugim djelatnicima daje Vam slobodu da svoje vrijeme rasporedite na najbolji način, baš onako kako to Vama odgovara. U opuštenoj atmosferi bez većeg pritisaka često se javljaju i nove poslovne ideje. Kako te ideje ne bi zaboravili aplikacija softCRM Vam omogućava da kreirate zadatak za određenog djelatnika. Na taj način povratkom u ured možete krenuti sa njezinom realizacijom.

Fleksibilnost i dostupnost su danas glavne značajke uspješnog poslovanja. Mnogi poslovi ovise o ažurnom reagiranju i pravodobnoj informaciji. Zašto bi važne stvari i informacije prepustili slučaju?

Pomoću softCRM-a svi bitni podaci su Vam nadohvat ruke bez obzira gdje se nalazili.

Poslovne prilike se mogu stvoriti na svakom koraku te na taj način vrlo lako možete provjeriti da li imate određen proizvod na zalihi, koja je cijena tog proizvoda, kada bi mogli izraditi određeni servis ili prezentaciju.

Planiranjem odsutnosti sa rada, odnosno godišnjih odmora djelatnika, možete unaprijed odrediti realizaciju zadataka i projekata. Kada imate sve podatke na jednom mjestu, odmah možete odrediti kada će biti isporuka određenog proizvoda.

Ljeto i godišnji odmori moraju prvenstveno služiti za punjenje baterija i druženje sa najdražima. No nije na odmet da budete u svakom trenutku informirani i o zbivanjima na poslu.

Ako svako ljeto muku mučite sa praćenjem obaveza, možda je softCRM pravo rješenje za Vas.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram