Zatvori
Poslovni Puls
22/12/2016

Huawei osvojio nagradu za najbolji brend potrošačke elektronike u Kini

Na svečanosti održanoj u kineskom Šangaju povodom uručenja nagrada “Best Brands 2016 – the Chinese brand ranking”, tvrtka Huawei Consumer Business Group osvojila je nagradu za najbolji brend na području potrošačke elektronike u Kini...

Prema istraživanju tvrtke Serviceplan provedenom u suradnji s agencijom GfK, tvrtka Huawei Consumer Business Group, treći najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, nadmašila je sve ostale u toj prestižnoj kategoriji, uključujući i Apple.

Nagrada „Best Brands“ pokrenuta je u Njemačkoj 2004. godine i predstavlja priznanje koje korisnicima jamči da je nositelj uspješan i snažan brend prepoznat od strane potrošača, a u Kini je prvi put dodijeljena 2014. godine. To je i prvo priznanje za brendove u Kini koje se dodjeljuje isključivo na temelju mišljenja potrošača, procjenjivanjem njihovih potrošačkih navika i emocija vezanih za određeni brend, čime se dobivaju objektivni i transparentni rezultati.

“U samo pet godina, Huawei je izrastao u jednog od tri najveća brenda pametnih telefona na svijetu, a rastemo i dalje. Prema istraživanju Interbranda, 2014. godine Huawei je ušao na ljestvicu sto najvećih brendova, a prema istom istraživanju, ove godine smo napravili daljnji korak unaprijed i sada smo na 72. mjestu. Inovacija je u samoj srži našeg poslovanja i vodi nas prema budućnosti. S druge strane, tu je i strast koja je naš glavni pokretač. Preko 170 tisuća naših zaposlenika širom svijeta zaslužni su za naš uspjeh, a izuzetno nam je drago da su to prepoznali i naši korisnici zbog kojih sve to i radimo kako bismo im pružili nezaboravno korisničko iskustvo“, istaknula je Glory Zhang, direktorica marketinga tvrtke Huawei Consumer Business Group, nakon uručenja nagrade, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram