Zatvori
Poslovni Puls
12/12/2016

Zagrebačka burza peti put za redom proglasila Valamar dionicom godine

U tradicionalnom izboru Zagrebačke burze Valamar Riviera d.d. peti je put za redom proglašena Dionicom godine prema izboru javnosti. Nagrada Zagrebačke burze dodjeljuje se s ciljem podržavanja najboljih te jačanja prepoznatljivosti tržišta kapitala i njegovih aktivnih sudionika među financijskom i općom javnosti...

Predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić tom je prilikom izjavila: „Želja nam je kontinuirano identificirati i nagrađivati ono što je na našem tržištu dobro. Ne želimo gledati iza već ispred sebe, te se voditi dobrim primjerima. Drago nam je što je naša nagrada prepoznata kao priznanje izvrsnosti te je dobitnici često ponosno ističu.Nagrada ujedno predstavlja i snažnu poruku čitavoj investicijskoj zajednici, ali i javnosti, da se trud, vrijednost i izvrsnost u konačnici prepoznaju i nagrađuju.”

"Veliko nam je priznanje da javnost već pet godina za redom prepoznaje Valamar Rivijeru kao jednu od predvodnica rasta i razvoja turističkog sektora te tržišta kapitala u Hrvatskoj. Nagrada koju smo osvojili u ovako jakoj konkurenciji, potvrda je naše izvrsnosti u poslovanju ali i visokih standarda u komunikaciji i izvještavanju, koje smo ove godine dodatno unaprijedili organizacijom Dana investitora. Naša kompanija prepoznata je kao lider u stvaranju nove vrijednosti za dioničare, povećanju tržišne kapitalizacije i osiguranju atraktivne i dugoročno održive dividende, na čemu ćemo i dalje raditi. Zahvaljujemo se svima na odabiru najveće turističke kompanije u Hrvatskoj za Dionicu godine – za nas je to snažna motivacija da ostanemo najbolji.“ - istaknuo je Marko Čižmek, član Uprave Valamar Rivijere.

Odbor za Nagrade ZSE odluku o nagradama donosi temeljem objektivnih, statističkih kriterija, ali i razmatrajući ukupan doprinos edukaciji i razvoju domaćeg tržišta kapitala, i to za dionicu s najvećim prometom, najvećim porastom cijene, najvećim porastom prometa te za dionicu godine prema izboru javnosti, a nagrade se dodjeljuju i za Člana godine te za izuzetan doprinos razvoju tržišta kapitala, kao i Nagrada Akademije ZSE za izuzetan doprinos edukaciji o tržištu kapitala. Dionicu godine izabire javnost glasanjem putem online ankete na internetskim stranicama Zagrebačke burze, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram