Zatvori
Poslovni Puls
04/11/2016

Uber u Zagrebu pokrenuo novu uslugu, evo o čemu je riječ...

Uber je danas pokrenuo svoju novu uslugu UberSELECT, zahvaljujući kojoj će korisnici moći naručiti vožnju u novijim i prostranijim automobilima s najbolje ocijenjenim partner-vozačima...

Do danas su korisnici u Zagrebu mogli koristiti isključivo uslugu UberX.

S uslugom UberSELECT korisnici sada mogu birati između niza kvalitetnijih i prostranijih vozila kao što su VW Passat, BMW 5, Audi A4 ili Škoda Octavia, objavili su iz Ubera.

"Našim korisnicima želimo pružiti još više izbora. Ljudi u Zagrebu vole naše usluge i ponosni smo na činjenicu da im možemo ponuditi još jednu opciju. Otkako smo krenuli s našim poslovanjem u Hrvatskoj prije nešto više od godine dana, zabilježili smo rastuću potražnju za Uberom. Nadalje, dio korisnika poslalo nam je jasnu poruku da želi dodatan izbor mobilnosti u prostranijim vozilima. Budući da nam je zadovoljstvo naših korisnika na prvom mjestu, odlučili smo lansirati UberSELECT kao odgovor na te zahtjeve", istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Cijena vožnje po kilometru za UberSELECT iznosi četiri kune, što je za kunu više u odnosu na UberX, start je 6 kuna, a minimalna cijena iznosi 15 kuna. Naknada po minuti za UberSELECT je 20 lipa skuplja i iznosi 60 lipa.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram