Zatvori
Poslovni Puls
17/10/2016

Taxi Cammeo počinje poslovati i u Splitu

Uprava tvrtke Cammeo danas je i službeno potvrdila da će s poslovanjem u Splitu započeti 17. studenog ove godine. Naime, tvrtka je već potpisala ugovore s 11 splitskih licenciranih taksista koji su odlučili postati Cammeo partneri...

U sklopu tog modela, svi će partneri dobiti potpuno nova vozila, najmoderniju opremu, mogućnost korištenja naprednog softverskog sistema, podršku pozivnog centra te sve ostale benefite koje podrazumijeva poslovanje pod brendom Cammeo.

Osim toga, ovo partnerstvo im omogućava i stabilna iznadprosječna primanja u rasponu od 7000 kn do 15 000 kn, čak i za rad izvan ljetne sezone. Ugovoreni partneri već su započeli s procesom edukacije zahvaljujući kojoj će biti osposobljeni za rad u skladu s visokim profesionalnim standardima tvrtke Cammeo.

Prema rezultatima istraživanja koje je tvrtka Cammeo provela prije donošenja odluke o ulasku na splitsko tržište, u prvom periodu rada imat će potrebu za zaposlenjem stotinu vozača, a porastom potražnje taj će se broj i dodatno povećati. Iz Cammea stoga pozivaju sve zainteresirane licencirane taksiste da im se obrate pozivom na broj telefona 0800 0001 ili putem internetske stranice cammeo-partner.com, navodi se u priopćenju.

Osim licenciranih taksista, iz Cammea pozivaju i sve nezaposlene pojedince koji su zainteresirani za radno mjesto vozača kod Cammeovih partnera.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram