Zatvori
Poslovni Puls
31/08/2016

Todorićeva hotelska grupacija širi poslovanje u Crnu Goru

Danas je u Dobrim Vodama, u općini Bar u Crnoj Gori potpisan Ugovor o Upravljanju između društva Karisma Adriatic i resorta „Ruža Vjetrova“...

Ugovor o upravljanju potpisao je Veljko Ostojić , direktor društva Karisma Adriatic, te g. Jovo Milić ispred resorta „Ruža Vjetrova“ kao izvršni direktor. Ovim ugovorom Karisma Adriatic preuzima od 2017. godine upravljanje nad resortom Ruža Vjetrova, standarda 4*. „Potpisom ovog ugovora Karisma Adriatic širi svoje poslovanje nakon Hrvatske i na Crnu Goru. To je dio našeg jasnog cilja da u narednom razdoblju u svom portfelju imamo 5.000 soba. Zahvalio bi vodstvu Ruže Vjetrova što su prepoznali kvalitetu koju svojim međunarodnim iskustvom i znanjem donosi gurpacija Karisma Adriatic, te iskreno vjerujem da ćemo potpisom ovog ugovora zajedno napraviti još jedan iskorak da se ne samo ovaj resort, nego i cjelokupno regija kvalitetnije pozicionira na svjetskoj turističkoj karti.“ istaknuo je Ostojić.

Resort “Ruža Vjetrova” nalazi se na prostoru od 40.000 m², a raspolaže s 106 soba i apartmana, 2 bazena, 2 restorana i 2 bara, te 2 teniska terena te dečijim igralištem i mini-zoo vrtom, 500 ležaljki okruženo netaknutom prirodom, te su u planu daljnje investicije i širenje kapaciteta za sezonu 2018.

Također, potpisan je i ugovor s francuskim turoperaterom Look Voyages, na razdoblje od 3 godine s opcijom produženja ugovora na dodatne 2 godine. Navedenim ugovorom osigurava se visoka popunjenost Ruže Vjetrova te produžuje razdoblje poslovanja resorta. Look Voyages prepoznatljiv je na tržištu sa svojim proizvodom “Club Lookea”, a kojega karakterizira fokusiranost na obitelji (family resorts) i all-inclusive usluga, uz bogatu ponudu aktivnosti i zabave s posebnim naglaskom na djecu. Club Lookea posluje u ukupno 44 hotela diljem svijeta od Europe, Afrike, Azije do Karibiskih otoka. „Karisma Adriatic u svom portfelju u Hrvatskoj ima 3 couples resorta na području Dubrovnika i Makarske, a s ovim resortom širimo svoju ponudu i na obiteljske (family) resorte. Uz to u tijeku je priprema kompletne rekonstrukcije Hotela Plat kao najveća investicija Karisme Adriatic kojom će se ponuda Dubrovačke regije obogatiti za više 500 soba standarda 5*.“ najavio je Ostojić i dodao da Karisma Adriatic u svom poslovanju uvijek stavlja naglasak na odgovornost prema lokalnom stanovništvu i suradnji sa lokalnom zajednicom.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram