Zatvori
Poslovni Puls
06/04/2016

Poznata dubrovačka plaža Banje predstavlja se u osvježenom izdanju

Fotografija Dubrovnika noću gotovo se nikad ne pojavljuje bez nezaobilazne plaže Banje, za koju mnogi tvrde da ima najljepši pogled na svijetu. Sada je ta plaža dobila i sav sadržaj koji može stajati uz bok prekrasnom pogledu na Dubrovnik i otok Lokrum. Klub 'Banje Beach' otvara svoja vrata 9. travnja, kako bi se pokazao u novom, svježem ruhu...

Tople ljetne noći, morski povjetarac, zlatni pijesak, sol u zraku i odlična glazba. Možda zvuči savršeno i nedostižno u ovom trenutku, no uskoro sve to možete osjetiti, iskusiti, čuti i vidjeti u novouređenom klubu 'Banje Beach' smještenom na plaži Banje.

Klub je u potpunosti preuređen, a interijer i eksterijer prilagođeni isključivo hedonizmu, opuštanju i zabavi njegovih posjetitelja u nadolazećoj ljetnoj sezoni 2016. Gosti će tako, osim u ugodnom i opuštajućem okruženju, moći uživati i uz odličnu house glazbu koju će isporučivati rezident DJ-evi, Toni Juranović i Zookey.

Pristupačne cijene u novoj sezoni i 20% popusta za domaće goste tijekom cijele godine, ovaj klub na ekskluzivnoj lokaciji čine dostupnim za sve građane i turiste koji žele pravi ljetni provod na plaži. Otvorenje je 9. travnja, a klub 'Banje Beach' će raditi subotama sve do 15. lipnja, kada kreće s radom svaki dan. Osim u klubu, gosti se mogu opustiti i kušati specijalitete koji se nalaze na meniju restorana 'Banje Beach', koji je pripremio masterchef Dino Galvagno.

Lociran u samom centru Dubrovnika, na korak do gradskih zidina, 'Banje Beach' nudi savršen bijeg u ludi noćni provod na plaži. More, pijesak, topla noć, osvježavajuće piće i dobra mjuza....nastavite sami ako vam je uz to potrebno išta drugo!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram