Zatvori
Poslovni Puls
17/03/2016

WinDays i ove godine okuplja svjetske i regionalne stručnjake u biznisu i tehnologijama

Konferencija WinDays kompanije Microsoft Hrvatska u travnju će 16. godinu zaredom privući vrhunske svjetske i domaće predavače i stručnjake te brojne sudionike iz poslovnog i IT svijeta, javnog sektora te akademske zajednice i medija...

Pod sloganom "Pokrenimo ideje", ovo najveće poslovno-tehnološko događanje u regiji ponudit će brojne okrugle stolove, bogati zabavni sadržaj te će pružiti jedinstvenu mogućnost za ostvarivanje poslovnih kontakata, ističe se u priopćenju.

WinDays16 će započeti Business Konferencijom od 26. do 27. travnja, koju će činiti tri tematske cjeline: stvaranje i usvajanje kulture uspjeha, privlačenje stranih investicija te stvaranje novih tvrtki. Jedno od zanimljivih imena u sklopu Business Konferencije je Graham Brown Martin, predavač, pisac i konzultant poznat po svojim provokativnim i izazovnim idejama o budućnosti obrazovanja tj. o transformaciji načina na koji učimo i živimo te usmjeravanju mladih prema zanimanjima budućnosti.

Nenad Bakić, poduzetnik, investitor i jedan od najvećih zagovaratelja uvođenja tehnologije u školski kurikulum održat će predavanje "Da, mi možemo izgraditi kulturu uspjeha“ tijekom kojeg će govoriti o razvoju automatike i robotike te ulozi i aktivnostima udruge Institut za razvoj i inovativnost. U sljedećim tjednima će se komunicirati i drugi brojni poznati predavači koji će se pojaviti na Business Konferenciji.

Inače, na Business Konferenciji, osim o obrazovanju, diskutirat će se o stvaranju uvjeta za razvoj i privlačenje talenata, razvoju inovacija, privlačenju investicija, a sve to s ciljem ostvarenja održivog gospodarskog rasta.

S druge strane, WinDays16 Technology Konferencija održat će se od 27. do 29. travnja, a osim novosti iz svijeta tehnologije, najnovijih rješenja za unaprjeđenje poslovanja, novosti o Microsoft proizvodima vezano uz SQL server, Windows server, Azure i brojne druge, sudionici će moći slušati niz tema s naglaskom na dva nova smjera – digital i otvoreni kod.

Konferencija će okupiti istaknute predavače kao što su Sander Berkouwer (Directory Services MVP) koji će sudionike podučiti kako uspješno kreirati hibridni identitet u svom ukruženju, Alex Mang koji će pomoći developerima da bolje razumiju implikacije cloud computinga te Aleksandar Drašković, stručnjak za SharePoint koji dolazi iz Microsoft ureda u Irskoj, stoji u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram