Zatvori
Poslovni Puls
11/03/2016

U novu opatijsku plažu uloženo 3,5 mil. kuna

Novo lice turističke Opatije stvara se zajedno s hotelijerima koji uz luksuzne hotele uređuju i elitna kupališta. Nakon prestižnog kupališnog resorta "Lido", otvorenog prošle sezone, ova će biti u znaku novog atraktivnog kupališta u blizini gradske luke. Riječ je o Royal beachu - novoj opatijskoj atrakciji...

Sunčališta na samome moru, bazeni za djecu, sve od prirodnog drva i kamena s posebnim naglaskom na hortikulturi - tako će uskoro izgledati nova, ekskluzivna opatijska plaža vrijedna 3 i pol milijuna kuna.

Na nedavno zapuštenom obalnom pojasu nedaleko od opatijske luke i unatoč započetim radovima na gatu za prihvat turističkih brodica - punom se parom gradi novo kupalište "Royal beach".

Bit će to ekskluzivno kupalište za dnevnu i noćnu zabavu s odvojenim prostorom za wellness, raznovrsne animacijske i druge zabavno-rekreativne programe. S mogućnošću da se u kupaćem kostimu, na ležaljci naruče vrhunski gastronomski specijaliteti i uživa u carskoj Opatiji. Baš kao u njezinim najslavnijim danima, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram