Zatvori
Poslovni Puls
22/01/2016

Taxi Cammeo od danas dostupan i u Čakovcu

Danas je u hotelu Park u Čakovcu održana konferencija za medije na kojoj su predstavnici uprave Cammeo grupe službeno objavili početak rada Taxi Cammea u Čakovcu...

Nakon što je prije nešto više od godinu dana Taxi Cammeo ušao na taksi-tržište grada Varaždina, Cammeo grupa je odlučila proširiti svoje poslovanje i na susjedni Čakovec.

„Dolazak Taxi Cammea u Varaždin je za nas bio veliki izazov, ponajviše zbog toga što su Varaždinci nadaleko poznati po tome što im je bicikl najomiljenije prijevozno sredstvo. Ipak, zahvaljujući kvalitetnoj usluzi i prihvatljivoj cijeni uspjeli smo zadobiti povjerenje Varaždinaca i samo tijekom prve godine poslovanja ostvariti više od 200 000 vožnji. Čakovec je po navikama građana vrlo sličan Varaždinu pa smo svjesni da će Taxi Cammeo i ovdje biti pokretač stvaranja kulture taksi vožnje, koja u ovom trenutku ne postoji“, rekao je ovom prigodom regionalni voditelj Taxi Cammea za sjevernu Hrvatsku, Denis Vresk.

Taxi Cammeo u Čakovcu posluje u sklopu istoimene franšizne mreže. U početku, Čakovčanima i njihovim gostima na raspolaganju će biti dva nova, moderno opremljena vozila marke Dacia, a već u narednim mjesecima taj će se broj povećati na četiri vozila.

Taxi Cammeo Čakovec zapošljava deset djelatnika, a ako je suditi prema planovima uprave, tijekom naredne godine taj bi se broj mogao i povećati.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram