Zatvori
Poslovni Puls
08/01/2016

Na "Poslovnoj večeri" doznajte sve o poreznim i računovodstvenim novostima

Novi networking event za poduzetnike - 49. Poslovna večera – održat će se na temu „Porezne i računovodstvene novosti u 2016. godini“, u utorak 26.01.2016. u restoranu Primošten , Stupnička 14, Zagreb početkom u 20.00 sati...

Tema 49. Poslovne večere su Porezne i računovodstvene novosti u 2016.godini na kojoj ćemo saznati bitne stvari za poslovanje kao što su:

Nova struktura bilance i RD&G-a

Aktualnosti kod obračuna PDV-a

Zakon o računovodstvu usklađenje s Direktivom EU 2013/2014

Troškovi reklame, reprezentacije i poklona

Zastara prava na povrat

Gost predavač je Milivoj Pejić koji ima dvadesetak godina iskustva na poslovima računovodstva, financija i kontrolinga hrvatskih poduzeća kao i multinacinalnih kompanija između ostalog: Alukönigstahl d.o.o., Dunapack Valoviti papir, Grawe Hrvatska d.d., Cammeo d.o.o itd.

Trenutno je vlasnik i direktor poduzeća Omega računovodstvo.

Kao vanjski suradnik piše za Verlag Dashöfer d.o.o. članke i odgovore na pitanja iz područja račununovodstva i poreza.

U suradnji sa HZZ-om drži radionicu: „Organizacijsko pravni oblici poduzetništva“ u kojoj se budući poduzetnici upoznaju sa poreznim i računovodstvenim sustavima najčešćih organizacijskih oblika poduzetništva, j.d.o.o., d.o.o. te obrta.

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Ulaznicu za 49. Poslovnu večeru možete uplatiti najkasnije do 25.01.2015. prijavom na web stranici poslovnavecera.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram