Zatvori
Poslovni Puls
07/01/2016

Taxi Cammeo pohvalio se uspješnim prošlogodišnjim poslovanjem

Cammeo grupa, unutar koje posluje i Taxi Cammeo, svojim napornim radom i stalnim razvijanjem poslovanja mijenja navike potrošača kada je u pitanju korištenje taksi prijevoza...

Osim taksi navika, Cammeo grupa ulaganjem u razvitak Taxi Navigatora mijenja i upravljanje i poslovanje unutar taksi menadžmenta.

Za sve kadrove unutar Cammeo grupe, od vozača pa do menadžmenta, 2015. godina bila je više nego uspješna. U 5 gradova u kojima djeluje (Rijeka, Zagreb, Varaždin, Osijek, Šibenik), Cammeo uz svoje franšizne partnere broji preko 700 djelatnika, navodi se u priopćenju.

3 000 000 primljenih poziva u call centru i 6 500 000 putnika prevezenih u proteklih godinu dana kroz pet gradova dokaz su stečenog povjerenja korisnika u sigurnu uslugu koju pruža Cammeo.

Cammeo vozila nikad ne spavaju, ona su dostupna od 0-24. U protekloj godini prijeđeno je oko 20 000 000 kilometara što bi značilo da vozila Cammea godišnje čak 500 puta prijeđu duljinu Zemljinog ekvatora (40 070km).

U 2015. godini Cammeo grupa uvela je i neke inovacije. Razvijena je 3. verzija Taxi Navigatora, softverskog poslovnog rješenja, od uprave do krajnjeg korisnika, koji omogućuje preglednije i jednostavnije vođenje taksi poslovanja. Taxi Navigator koristi 50 inozemnih tvrtki, s preko 3000 vozila i djeluje u Kataru.

Otvorena je i Taxi Akademija- prvi europski licencirani edukativni program u regiji namijenjen taksistima. Prošle su godine u okviru programa Taxi Akademije predstavljeni i najuspješniji taksisti Cammeo grupe tijekom protekle godine te su im dodijeljene i prigodne zahvalnice i nagrade.

„Naša najveća snaga su naši zaposlenici. Ove iznimne brojke plod su truda i rada svih zaposlenih u Cammeo grupi. I to je ono čemu težimo- zadovoljnom radniku i korisniku. U 2016. plan nam je proširiti franšizno poslovanje na još par hrvatskih gradova. Isto tako, potreba za našim uslugama u gradu Zagrebu stalno raste, stoga ćemo širiti franšizu i u Zagrebu. Nadamo se da će brojka od 700 zaposlenih u 2016. još rasti te da će nam naši korisnici i dalje davati povjerenje kada je u pitanju taksi prijevoz.“, rekao je generalni direktor Cammeo grupa, g. Vladimir Minovski, stoji u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram