Zatvori
Poslovni Puls
08/12/2015

Bez iznenađenja: HEP nastavlja opskrbljivati sve državne institucije

HEP Opskrba i Državni ured za središnju javnu nabavu potpisali su dvogodišnji okvirni sporazum o opskrbi električnom energijom za 560 korisnika središnje javne nabave, ukupne procijenjene vrijednosti 165 milijuna kuna...

Korisnici središnje javna nabave su ministarstva, državne upravne organizacije, Vlada, centri za socijalnu skrb, sveučilišta, muzeji, parkovi prirode i druge državne i javne institucije, stoji u priopćenju.

Sporazum su potpisale Ivančica Franjković, zamjenica predstojnika Državnog ureda za središnju javnu nabavu i Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe.

„HEP je tvrtka sa znanjem, iskustvom i kompetencijama, tvrtka koja poznaje svoje kupce i brine se o njima. Iznimno smo zadovoljni činjenicom da je HEP Opskrba ponudila najnižu cijenu na objedinjenom javnom nadmetanju za opskrbu državnih ureda, institucija i organizacija na razdoblje od dvije godine, i to u stopostotnom iznosu električnom energijom iz obnovljivih izvora“, izjavio je Perica Jukić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede d.d.

Današnje potpisivanje okvirnog sporazuma potvrda je uvjerljive liderske pozicije HEP Opskrbe na hrvatskom tržištu, poručuju iz HEP-a.

Tako je u rujnu ove godine HEP Opskrba osvojila četverogodišnje ugovore za opskrbu javne rasvjete gradova Zagreba i Splita, ukupno vrijednih 250 milijuna kuna, dok je 2014. godine osvojen više od 300 milijuna kuna vrijedan dvogodišnji ugovor o opskrbi električnom energijom javnih institucija u Gradu Zagrebu. Tome treba dodati i osvajanje natječaja za javnu rasvjetu Zadra, Bjelovara, Vukovara, Ploča, Metkovića, Kutine te opskrbu električnom energijom Istarske županije, zagrebačke Kliničke bolnice Dubrava i drugih velikih kupaca širom Hrvatske.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram