Zatvori
Poslovni Puls
02/11/2015

Jadrolinija po prvi put u jednoj godini prevezla više od 10 milijuna putnika

Najveći domaći putnički brodar Jadrolinija prvi je put u jednoj godini prevezla 10 milijuna putnika, pa je u luci Valbiska na otoku Krku proglašen i nagrađen ovogodišnji 10-milijunti putnik Marko Letić s otoka Lošinja...

To je povijesni uspjeh za najznačajnijeg hrvatskog brodara jer je po prvi puta prijeđena brojka od 10 milijuna putnika u jednoj kalendarskoj godini.

Predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac rekao je da je ovogodišnji promet ostvaren kao rezultat modernizacije flote, optimizacije reda plovidbe, što podrazumijeva uvođenje dodatnih putovanja u razdoblju najveće potražnje, te pojačanih komercijalnih aktivnosti tvrtke.

Marko Letić s otoka Lošinja, koji je danas brodom putovao privatno jer je na godišnjem odmoru, nagrađen je, među ostalim, povratnim putovanjem i smještajem na međunarodnoj liniji po izboru za dvije osobe, a moći će odabrati putovanje na linijama Zadar-Ancona, Split-Ancona ili Dubrovnik-Bari, piše HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram