Zatvori
Poslovni Puls
25/03/2015

Mihovil Barančić otkriva kako koristiti crowdfunding financiranje

Zagrebački inkubator poduzetništva u suradnji s Hrvatskom mrežom poslovnih anđela CRANE organizira i poziva na Startup srijedu s temom o prikupljanju novčanih sredstava putem crowdfunding platformi, a koja će se održati 1.4.2015. u 17h u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetnišva, Remetinečka cesta 7, Zagreb...

Suosnivač ZIP-a, dugogodišnji član CRANE-a i investitor u mnoge projekte, Mihovil Barančić sudjelovao je dosad u tri i to sve redom uspješno završene crowdfunding kampanje. Mihovil je putem crowdfundinga prikupljao za ZIP-ov akceleratorski program putem Seedrs equity crowdfunding platforme, na kojoj je ZIP prikupio ukupno 68,700 funti od 190 individualnih investitora.

Zatim je za udrugu Šapica pomogao prikupiti preko 15,000 dolara za pomoć u izgradnji azila za napuštene pse i mačke. Nedavno je sudjelovao i u kampanji Ive Špigela za izdavanje knjige “The European Startup Revolution” na kojoj je prikupljeno preko 12,000 dolara.

Na predavanju ćete između ostalog moći čuti kako pristupiti organizaciji crowdfunding kampanje, što učiniti u sklopu pripreme, kao i koje stvari nikako Ne propustite ovu priliku da pitate sve što vas zanima o crowdfundingu i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu putem Entrio sustava:

https://www.entrio.hr/event/startup-srijeda-kako-prikupiti-preko-800-tisuca-kuna-kroz-crowdfunding-platforme-2307

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram